Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters COLNE FC
A4B1C3D2 Tactiek gastone
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Jeleń met een sublieme pass. Moas rent richting de bal. Moas geeft een hoge lob. Sochos is nu in balbezit. Sochos haalt uit met een fantastische trap. Czerniec bokst de bal weg.

13e minuut.
Bourbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moas is nu in balbezit. Marney begaat een overtreding. Marney krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sochos kopt de bal weg. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas draait met de bal, schiet en ... Czerniec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - COLNE FC 0:1

14e minuut.
San Sebastián passt de bal met de wreef. Daar is Basta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basta met een sublieme pass. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman met een sublieme pass. San Sebastián is nu in balbezit. Barkley is nu in balbezit. Barkley schiet op doel. Krogsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Monsalvete onderschept slim de pass. Monsalvete passt de bal met de wreef. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos is nu in balbezit. Sochos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nagiel geeft een hoge lob. Inworp. Barkley met een snelle inworp. San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián draait met de bal, schiet en ... Krogsgaard bokst de bal weg.

43e minuut.
Marney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moas onderschept slim de pass. Moas passt de bal in één keer door. Sochos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Moas geeft de bal voor. Sochos heeft problemen om de bal te vangen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos verovert de bal door een tackle van achteren. Sochos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 43%, COLNE FC 57%.
The Swamp Monsters - COLNE FC 0:1

48e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley passt de bal zonder na te denken. Basta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baturo de bal. Baturo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Farkas rent richting de bal. Farkas passt de bal met de wreef. Sochos is nu in balbezit. Sochos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - COLNE FC 0:2

54e minuut.
Scott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baturo verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo verovert de bal door een tackle van achteren. Baturo haalt uit met een fantastische trap. Krogsgaard bokst de bal weg.

65e minuut.
Pálfalvi onderschept slim de pass. Bourbon begaat een overtreding. Pálfalvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bervar komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Irwin passt de bal zonder na te denken. Basta rent richting de bal. Bekő speelt de bal door. Baturo rent richting de bal. Baturo schiet op doel. Krogsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Stilinović geeft een hoge lob. Sochos kopt de bal weg. Pálfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Farkas is nu in balbezit. Farkas schiet op doel. Czerniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Panucci geeft een hoge lob. Suherman rent richting de bal. Suherman passt de bal zonder na te denken. Sochos probeert naar een medespeler te passen. Farkas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - COLNE FC 0:3

89e minuut.
Bourbon passt de bal zonder na te denken. Moas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moas probeert naar een medespeler te passen. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 47%, COLNE FC 53%.
The Swamp Monsters - COLNE FC 0:3