Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos MPS United
normal 3 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Korostyliovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Itaipuaçú de bal. Itaipuaçú speelt de bal door. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Itaipuaçú raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iwanicki komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Clarke rent richting de bal. Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanicki probeert naar een medespeler te passen. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kulawiak met een snelle inworp. Carrick rent richting de bal. Carrick passt de bal in één keer door. Hoddle rent richting de bal. Hoddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk passt de bal zonder na te denken. Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dialiba passt de bal zonder na te denken. Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Desipris probeert naar een medespeler te passen. Vişoianu is nu in balbezit. Vişoianu passt de bal in één keer door. Carrick rent richting de bal. Carrick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Beckham geeft een hoge lob. Bunea kopt de bal weg. Klungelig pakt Stempin de bal. Carrick rent richting de bal. Carrick haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Klungelig pakt Kulawiak de bal. Kulawiak met een sublieme pass. Desipris met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ... Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Clarke is nu in balbezit. Clarke geeft een lange en hoge pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick heeft problemen om de bal te vangen. Carrick haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Devrimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Korostyliovas rent richting de bal. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beckham kopt de bal weg. Korostyliovas rent richting de bal. Korostyliovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - MPS United 1:0

39e minuut.
Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Beckham rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici onderschept slim de pass. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Silveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - MPS United 2:0

43e minuut.
Devrimoğlu met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici passt de bal zonder na te denken. Korostyliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kulawiak de bal. Kulawiak met een sublieme pass. Korostyliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korostyliovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 46%, MPS United 54%.
Los Trios Sudamericanos - MPS United 2:0

51e minuut.
Ponzone rent richting de bal. Bond onderschept slim de pass. Bond passt de bal met de wreef. Korostyliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korostyliovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bond rent richting de bal. Met opzet legt Roofe zijn tegenspeler op de grond. Bond is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bond zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stefanescu-Prodanovici springt en kopt de bal. Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Iwanicki rent richting de bal. Iwanicki passt de bal in één keer door. Beckham is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - MPS United 3:0

75e minuut.
Carrick kopt de bal weg. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Stempin rent richting de bal. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Roofe met een sublieme pass. Bunea rent richting de bal. Bunea met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - MPS United 3:1

82e minuut.
Stempin speelt de bal door. Devrimoğlu speelt de bal door. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ... Silveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - MPS United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 40%, MPS United 60%.
Los Trios Sudamericanos - MPS United 4:1