Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holmesdale FC Elmstead Legends
532c Tactiek 3-5-2 a
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten very good
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Dhuinslager is nu in balbezit. Kenny onderschept slim de pass. Kenny passt de bal met de wreef. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Heskey rent richting de bal. Heskey passt de bal zonder na te denken. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny geeft een hoge lob. Brafield maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield is nu in balbezit. Brafield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - Elmstead Legends 0:1

21e minuut.
Calix passt de bal met de wreef. Dhuinslager heeft problemen om de bal te vangen. Dhuinslager passt de bal zonder na te denken. Antelo rent richting de bal. Antelo haalt uit met een fantastische trap. Türkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kenny rent richting de bal. Owen is nu in balbezit. Owen passt de bal in één keer door. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Turner met een sublieme pass. Chong is nu in balbezit. Chong passt de bal met de wreef. Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo schiet op doel. Türkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oğulsoy trapt de bal weg van het doel. Chong kopt de bal weg. Antelo is nu in balbezit. Antelo draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Chong rent richting de bal. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent passt de bal met de wreef. Brafield is nu in balbezit. Brafield schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Calix met een sublieme pass. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz passt de bal zonder na te denken. Antelo rent richting de bal. Antelo schiet op doel. Türkoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 51%, Elmstead Legends 49%.
Holmesdale FC - Elmstead Legends 0:1

46e minuut.
Roberts passt de bal met de wreef. Holgate speelt de bal door. Heskey speelt de bal door. Owen is nu in balbezit. Owen draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy bokst de bal weg.

50e minuut.
Calix is nu in balbezit. Calix passt de bal zonder na te denken. Roberts rent richting de bal. Antelo verovert de bal door een tackle van achteren. Antelo draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lennon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Turner kopt de bal weg. Klungelig pakt Karamitsos de bal. Brafield verovert de bal door een tackle van achteren. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy bokst de bal weg.

64e minuut.
Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji geeft een hoge lob. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft de bal voor. Owen krijgt zijn hoofd ertegen. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brafield maakt een snoekduik en kopt de bal. Oğulsoy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - Elmstead Legends 0:2

68e minuut.
Turner onderschept slim de pass. Turner geeft een lange en hoge pass. Owen kopt de bal weg. Brafield rent richting de bal. Brafield draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heskey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenny is nu in balbezit. Kenny geeft een hoge lob. Brafield maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lennon probeert de bal aan de voet te houden. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal met de wreef. Brafield rent richting de bal. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Alcaraz is nu in balbezit. Macdonald verovert de bal door een tackle van achteren. Macdonald passt de bal met de wreef. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 56%, Elmstead Legends 44%.
Holmesdale FC - Elmstead Legends 0:2