Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United The Swamp Monsters
442 Tactiek A4B1C3D2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Basta passt de bal zonder na te denken. San Sebastián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barkley speelt de bal door. Csordás is nu in balbezit. Csordás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marney zal de hoekschop nemen. San Sebastián maakt een snoekduik en kopt de bal. Silveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Swamp Monsters 0:1

6e minuut.
Marney is nu in balbezit. Marney met een sublieme pass. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Swamp Monsters 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Barkley de bal. Barkley passt de bal zonder na te denken. Irwin met een sublieme pass. San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián haalt uit met een fantastische trap. Silveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Swamp Monsters 0:3

19e minuut.
Ponzone rent richting de bal. San Sebastián verovert de bal door een tackle van achteren. San Sebastián met een sublieme pass. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Barkley passt de bal zonder na te denken. Irwin rent richting de bal. Irwin passt de bal met de wreef. Csordás is nu in balbezit. Csordás haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Marney heeft problemen om de bal te vangen. Marney speelt de bal door. Csordás is nu in balbezit. Csordás haalt uit met een fantastische trap. Silveira bokst de bal weg.

30e minuut.
San Sebastián passt de bal met de wreef. Barkley rent richting de bal. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beckham de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Csordás controleert de bal met de borst. Kciuk rent richting de bal. Kciuk passt de bal zonder na te denken. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - The Swamp Monsters 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 77%, The Swamp Monsters 23%.
MPS United - The Swamp Monsters 0:4

51e minuut.
Irwin speelt de bal door. Marney probeert naar een medespeler te passen. Csordás heeft problemen om de bal te vangen. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián haalt uit met een fantastische trap. Silveira bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Silveira met een sublieme pass. Marney kopt de bal weg. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. San Sebastián verovert de bal door een tackle van achteren. San Sebastián draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bunea geeft een hoge lob. Roofe kopt de bal weg. Daar is Słowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Czerniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suherman komt het veld opgelopen. Basta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta is nu in balbezit. Basta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Marney verovert de bal door een tackle van achteren. Marney passt de bal met de wreef. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián draait met de bal, schiet en ... Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
San Sebastián is nu in balbezit. Ponzone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Sebastián is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marney met een snel genomen vrije trap. Csordás krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Beckham de bal onder controle te krijgen. Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 55%, The Swamp Monsters 45%.
MPS United - The Swamp Monsters 0:4