Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs Forest Hill F.C.
Deep rev 433 Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Krivošija geeft een hoge lob. Stanislas rent richting de bal. Valenza verovert de bal door een tackle van achteren. Peretz verovert de bal door een tackle van achteren. Peretz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pagozelai met een sublieme pass. Walczewski is nu in balbezit. Walczewski passt de bal met de wreef. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Peretz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pressley probeert naar een medespeler te passen. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ginola trapt de bal weg van het doel. Bolimowski kopt de bal weg. Strzek heeft problemen om de bal te vangen. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Parker kan de bal niet met de borst controleren. Krivošija rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parker. Parker krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Christiaen verovert de bal door een tackle van achteren. Christiaen passt de bal in één keer door. Walczewski met een sublieme pass. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mercadante met een sublieme pass. Peretz rent richting de bal. Peretz draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Stanislas kopt de bal weg. Risøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz onderschept slim de pass. Peretz geeft de bal voor. Stanislas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Forest Hill F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 68%, Forest Hill F.C. 32%.
The Stiffs - Forest Hill F.C. 0:1

49e minuut.
Stanislas is nu in balbezit. Valenza verovert de bal door een tackle van achteren. Valenza geeft de bal voor. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Huml bokst de bal weg.

54e minuut.
Pressley passt de bal met de wreef. Walczewski rent richting de bal. Walczewski passt de bal met de wreef. Stanislas rent richting de bal. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Peretz met een snelle inworp. Pressley heeft problemen om de bal te vangen. Pressley geeft een hoge lob. Ginola bokst de bal weg. Stanislas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Forest Hill F.C. 0:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Walczewski met de inworp. Pressley is nu in balbezit. Pressley geeft een hoge lob. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić draait met de bal, schiet en ... Ginola bokst de bal weg.

75e minuut.
Pagozelai rent richting de bal. Pagozelai speelt de bal door. Saramanho is nu in balbezit. Kitić verovert de bal door een tackle van achteren. Kitić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lantz komt het veld opgelopen. Dângelo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Valenza probeert de bal met de borst te controleren. Kitić rent richting de bal. Valenza kan de bal niet met de borst controleren. Kitić is nu in balbezit. Kitić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 67%, Forest Hill F.C. 33%.
The Stiffs - Forest Hill F.C. 0:2