Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Hill F.C. The Stiffs
Z1 Tactiek New 442*
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 49.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Pressley probeert naar een medespeler te passen. Jurva met een sublieme pass. Dângelo rent richting de bal. Dângelo geeft een hoge lob. Stanislas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Saramanho kopt de bal weg. Risøy met een sublieme pass. Tallo probeert de bal aan de voet te houden. Stanislas rent richting de bal. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Szabó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Risøy passt de bal met de wreef. Pressley speelt de bal door. Walczewski is nu in balbezit. Walczewski geeft de bal voor. Stanislas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Winslow kopt de bal weg. Vezér geeft een hoge lob. Valenza controleert de bal met de borst. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tallo rent richting de bal. Walczewski onderschept slim de pass. Walczewski met een sublieme pass. Stanislas rent richting de bal. Stanislas draait met de bal, schiet en ... Szabó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pagozelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai passt de bal met de wreef. Jurva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurva geeft de bal voor. Stanislas springt en kopt de bal. Szabó bokst de bal weg.

35e minuut.
Mercadante geeft een lange en hoge pass. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurva. Leyman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galaschek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pressley met de inworp. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski passt de bal met de wreef. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Dângelo passt de bal met de wreef. Jurva rent richting de bal. Jurva passt de bal zonder na te denken. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolimowski geeft een hoge lob. Daar is Vezér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Saramanho geeft de bal voor. Vezér kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Galaschek de bal onder controle te krijgen. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 34%, The Stiffs 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Hill F.C. - The Stiffs 0:0

46e minuut.
Saramanho rent richting de bal. Stanislas onderschept slim de pass. Stanislas passt de bal zonder na te denken. Dângelo is nu in balbezit. Dângelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Szabó trapt de bal weg van het doel. Jurva is nu in balbezit. Jurva geeft een lange en hoge pass. Stanislas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Risøy de bal. Risøy passt de bal zonder na te denken. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Szabó bokst de bal weg. Saramanho heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dângelo zal de hoekschop nemen. Stanislas maakt een snoekduik en kopt de bal. Szabó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - The Stiffs 1:0

60e minuut.
Pressley rent richting de bal. Pressley passt de bal in één keer door. Walczewski rent richting de bal. Walczewski geeft de bal voor. Stanislas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Macasaet komt het veld opgelopen. Peretz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressley met de inworp. Walczewski met een sublieme pass. Pressley rent richting de bal. Pressley geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pagozelai speelt de bal door. Walczewski rent richting de bal. Walczewski passt de bal in één keer door. Stanislas rent richting de bal. Stanislas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pressley verovert de bal door een tackle van achteren. Pressley geeft de bal voor. Stanislas rent richting de bal. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Szabó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - The Stiffs 2:0

76e minuut.
Kitić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kitić onderschept slim de pass. Kitić passt de bal zonder na te denken. Jurva is nu in balbezit. Jurva draait met de bal, schiet en ... Tallo kopt de bal weg. Szabó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pagozelai speelt de bal door. Peretz is nu in balbezit. Peretz geeft een lange en hoge pass. Kitić maakt een snoekduik en kopt de bal. Szabó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - The Stiffs 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 36%, The Stiffs 64%.
Forest Hill F.C. - The Stiffs 3:0