Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elmstead Legends Los Trios Sudamericanos
3-5-2 a Tactiek normal 3
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Worthen verovert de bal door een tackle van achteren. Worthen met een sublieme pass. Heskey is nu in balbezit. Heskey geeft een hoge lob. Owen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialiba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Owen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owen neemt de penalty, wat een uithaal! Vanegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Los Trios Sudamericanos 1:0

13e minuut.
Daar is Korostyliovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holgate onderschept slim de pass. Holgate speelt de bal door. Heskey geeft een lange en hoge pass. Brafield springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korostyliovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korostyliovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Desipris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici geeft een lange en hoge pass. Korostyliovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Arkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elmstead Legends - Los Trios Sudamericanos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 49%, Los Trios Sudamericanos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elmstead Legends - Los Trios Sudamericanos 1:1

48e minuut.
Heskey met een snelle inworp. Kenny met een sublieme pass. Brafield rent richting de bal. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Vanegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Los Trios Sudamericanos 2:1

53e minuut.
Bond geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulawiak de bal. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Korostyliovas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arkın speelt de bal door. Desipris kopt de bal weg. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Brafield rent richting de bal. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Macdonald passt de bal met de wreef. Turner met een sublieme pass. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Worthen de bal onder controle te krijgen. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield schiet op doel. Vanegas bokst de bal weg.

70e minuut.
Stefanescu-Prodanovici speelt de bal door. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú passt de bal zonder na te denken. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Heskey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny passt de bal zonder na te denken. Brafield rent richting de bal. Brafield schiet op doel. Vanegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu met een sublieme pass. Desipris speelt de bal door. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 44%, Los Trios Sudamericanos 56%.
Elmstead Legends - Los Trios Sudamericanos 2:1