Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos Elmstead Legends
normal 3 Tactiek 3-5-2 a
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten very good
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Popara met een sublieme pass. Klungelig pakt Nugent de bal. Itaipuaçú probeert naar een medespeler te passen. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kenny geeft een hoge lob. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal met de wreef. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Desipris begaat een overtreding. Turner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nugent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Owen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 0:1

20e minuut.
Popara passt de bal in één keer door. Daar is Itaipuaçú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaipuaçú speelt de bal door. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stefanescu-Prodanovici controleert de bal met de borst. Nugent schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stefanescu-Prodanovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Itaipuaçú zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bęś kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lennon geeft de bal voor. Daar is Desipris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desipris speelt de bal door. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú passt de bal zonder na te denken. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 1:1

25e minuut.
Heskey passt de bal zonder na te denken. Owen is nu in balbezit. Devrimoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devrimoğlu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Devrimoğlu is nu in balbezit. Devrimoğlu passt de bal in één keer door. Brafield rent richting de bal. Brafield draait met de bal, schiet en ... Vanegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 1:2

38e minuut.
Nugent passt de bal zonder na te denken. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny passt de bal in één keer door. Brafield rent richting de bal. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Vanegas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 1:3

44e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici onderschept slim de pass. Stefanescu-Prodanovici passt de bal in één keer door. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 47%, Elmstead Legends 53%.
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 2:3

46e minuut.
Devrimoğlu met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici passt de bal zonder na te denken. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Owen de bal. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Roberts passt de bal met de wreef. Kenny speelt de bal door. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ... Vanegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 2:4

64e minuut.
Turner met een sublieme pass. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny passt de bal zonder na te denken. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Roberts begaat een overtreding. Bęś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Itaipuaçú met een snel genomen vrije trap. Stefanescu-Prodanovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Lennon heeft problemen om de bal te vangen. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Popara is nu in balbezit. Popara geeft een lange en hoge pass. Desipris bereikt de bal nog maar net als eerste. Desipris geeft de bal voor. Bęś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lennon kopt de bal weg. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak passt de bal met de wreef. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 49%, Elmstead Legends 51%.
Los Trios Sudamericanos - Elmstead Legends 2:4