Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Hill F.C. MPS United
4231 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Pressley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas is nu in balbezit. Pressley rent richting de bal. Stanislas rent richting de bal. Stanislas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Clarke rent richting de bal. Pressley verovert de bal door een tackle van achteren. Pressley passt de bal in één keer door. Stanislas rent richting de bal. Stanislas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - MPS United 1:0

12e minuut.
Vezér kopt de bal weg. Klungelig pakt Pressley de bal. Bunea speelt de bal door. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carrick passt de bal met de wreef. Pagozelai is nu in balbezit. Hoddle begaat een overtreding. Hoddle krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Peretz rent richting de bal. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - MPS United 2:0

30e minuut.
Daar is Carrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezér rent richting de bal. Carrick onderschept slim de pass. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Huml maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - MPS United 2:1

35e minuut.
Vezér heeft problemen om de bal te vangen. Carrick rent richting de bal. Krivošija begaat een overtreding. Krivošija krijgt een gele kaart. Carrick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clarke wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Hill F.C. - MPS United 2:2

36e minuut.
Roofe is nu in balbezit. Roofe geeft de bal voor. Winslow probeert de bal aan de voet te houden. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 49%, MPS United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Hill F.C. - MPS United 2:2

49e minuut.
Pressley geeft een lange en hoge pass. Bunea probeert de bal aan de voet te houden. Pressley verovert de bal door een tackle van achteren. Pressley geeft een lange en hoge pass. Stanislas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - MPS United 3:2

58e minuut.
Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu geeft een hoge lob. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ... Huml werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Hill F.C. - MPS United 3:3

66e minuut.
Winslow passt de bal zonder na te denken. Pagozelai geeft een hoge lob. Yeste Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislas schiet op doel. Silveira bokst de bal weg.

71e minuut.
Beckham geeft de bal voor. Carrick rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vezér. Vezér krijgt een gele kaart. Carrick wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carrick kan niet meer verder spelen. Tarone komt het veld opgelopen. Dângelo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Winslow onderschept slim de pass. Strzek geeft een hoge lob. Yeste Navarro probeert de bal aan de voet te houden. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stanislas rent richting de bal. Stanislas draait met de bal, schiet en ... Silveira bokst de bal weg.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 43%, MPS United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Hill F.C. - MPS United 3:3