Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United Forest Hill F.C.
352 Tactiek Z1
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten very good
adequate Passen very good
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Vezér rent richting de bal. Vezér geeft de bal voor. Walczewski speelt de bal door. Stanislas rent richting de bal. Stanislas draait met de bal, schiet en ... Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea geeft de bal voor. Ekmekçiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Huml verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Strzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzone probeert naar een medespeler te passen. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Forest Hill F.C. 1:0

16e minuut.
Dângelo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Walczewski de bal. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Ponzone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanislas rent richting de bal. Stanislas draait met de bal, schiet en ... Silveira bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Roofe de bal. Pressley speelt de bal door. Vişoianu speelt de bal door. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk geeft een hoge lob. Huml kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Roofe verovert de bal door een tackle van achteren. Roofe passt de bal met de wreef. Inworp. Pressley met een snelle inworp. Walczewski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 60%, Forest Hill F.C. 40%.
MPS United - Forest Hill F.C. 1:0

46e minuut.
Bunea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roofe de bal onder controle te krijgen. Roofe met een sublieme pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick schiet op doel. Huml verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Klungelig pakt Dângelo de bal. Dângelo speelt de bal door. Beckham rent richting de bal. Walczewski onderschept slim de pass. Walczewski haalt uit met een fantastische trap. Silveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPS United - Forest Hill F.C. 1:1

50e minuut.
Vişoianu met een sublieme pass. Roofe rent richting de bal. Roofe passt de bal in één keer door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski passt de bal in één keer door. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas schiet op doel. Silveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Forest Hill F.C. 1:2

53e minuut.
Vezér is nu in balbezit. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick speelt de bal door. Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pressley met een snelle inworp. Roofe is nu in balbezit. Walczewski onderschept slim de pass. Walczewski geeft de bal voor. Stanislas springt en kopt de bal. Silveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vişoianu kopt de bal weg. Hoddle is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kciuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrick kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 36%, Forest Hill F.C. 64%.
MPS United - Forest Hill F.C. 1:2