Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holmesdale FC The Swamp Monsters
532c Tactiek A4B1C3D2
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Calix speelt de bal door. Klungelig pakt Antelo de bal. Suszek is nu in balbezit. Antelo onderschept slim de pass. Antelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekő met de inworp. Chong rent richting de bal. San Sebastián verovert de bal door een tackle van achteren. San Sebastián schiet op doel. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Słowiński met de inworp. San Sebastián is nu in balbezit. Chong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chong krijgt een gele kaart. San Sebastián raakt geblesseerd tijdens het duel. Marney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csordás maakt een snoekduik en kopt de bal. Oğulsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - The Swamp Monsters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 66%, The Swamp Monsters 34%.
Holmesdale FC - The Swamp Monsters 0:1

46e minuut.
Paterson geeft de bal voor. Inworp. Barkley met de inworp. Csordás is nu in balbezit. Csordás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Słowiński is nu in balbezit. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfalvi is nu in balbezit. Alcaraz onderschept slim de pass. Alcaraz schiet op doel. Czerniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Chong heeft problemen om de bal te vangen. Marney bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney speelt de bal door. San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Urbaneja Achelpohl komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Calix geeft een lange en hoge pass. Suszek rent richting de bal. Antelo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calix neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekő begaat een overtreding. Antelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calix zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antelo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bervar is nu in balbezit. Calix onderschept slim de pass. Calix speelt de bal door. Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo haalt uit met een fantastische trap. Czerniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Suszek controleert de bal met de borst. Urbaneja Achelpohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suszek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Dhuinslager speelt de bal door. Chong rent richting de bal. Chong passt de bal met de wreef. Antelo rent richting de bal. Antelo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Antelo kopt de bal weg. Daar is Pálfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja Achelpohl onderschept slim de pass. Urbaneja Achelpohl haalt uit met een fantastische trap. Czerniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Holmesdale FC - The Swamp Monsters 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 50%, The Swamp Monsters 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holmesdale FC - The Swamp Monsters 1:1