Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United Elmstead Legends
451 Tactiek 3-5-2 a
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 61.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Nugent speelt de bal door. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal met de wreef. Brafield rent richting de bal. Brafield draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Brafield draait met de bal, schiet en ... Yeste Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turner neemt de hoekschop. Rifka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Elmstead Legends 0:1

22e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Nugent is nu in balbezit. Nugent passt de bal in één keer door. Rifka is nu in balbezit. Rifka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Beckham verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heskey zal de hoekschop nemen. Brafield springt en kopt de bal. Silveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

27e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny is nu in balbezit. Kenny passt de bal zonder na te denken. Brafield rent richting de bal. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ponzone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turner met de inworp. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Silveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Elmstead Legends 0:2

36e minuut.
Kenny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brafield de bal. Brafield passt de bal zonder na te denken. Rifka is nu in balbezit. Rifka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holgate met de inworp. Heskey speelt de bal door. Rifka rent richting de bal. Rifka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Rifka is nu in balbezit. Rifka passt de bal zonder na te denken. Kenny rent richting de bal. Kenny geeft de bal voor. Brafield springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 69%, Elmstead Legends 31%.
MPS United - Elmstead Legends 0:2

54e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Klungelig pakt Holgate de bal. Holgate verovert de bal door een tackle van achteren. Arkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Turner speelt de bal door. Brafield is nu in balbezit. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Silveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tarone rent richting de bal. Tarone geeft een lange en hoge pass. Hoddle rent richting de bal. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Arkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Elmstead Legends 1:2

65e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke passt de bal met de wreef. Vişoianu met een sublieme pass. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lennon geeft een lange en hoge pass. Rifka probeert naar een medespeler te passen. Brafield heeft problemen om de bal te vangen. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Silveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Elmstead Legends 1:3

77e minuut.
Brafield passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Heskey de bal. Heskey speelt de bal door. Rifka rent richting de bal. Rifka haalt uit met een fantastische trap. Silveira bokst de bal weg.

81e minuut.
Ponzone met een sublieme pass. Roofe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nugent. Nugent krijgt een gele kaart. Roofe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nugent geeft een hoge lob. Ponzone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoddle krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Holgate rent richting de bal. Holgate passt de bal zonder na te denken. Brafield is nu in balbezit. Brafield geeft een hoge lob. Rifka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Elmstead Legends 1:4

87e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Lennon met een sublieme pass. Macdonald heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle rent richting de bal. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arkın bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 59%, Elmstead Legends 41%.
MPS United - Elmstead Legends 1:4