Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elmstead Legends MPS United
3-5-2 a Tactiek 352
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten solid
outstanding Passen adequate
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk geeft een lange en hoge pass. Carrick rent richting de bal. Carrick haalt uit met een fantastische trap. Arkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rifka rent richting de bal. Yeste Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Yeste Navarro geeft de bal voor. Hoddle kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nugent heeft problemen om de bal te vangen. Carrick is nu in balbezit. Carrick passt de bal in één keer door. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kenny geeft de bal voor. Rifka kopt de bal weg. Brafield heeft problemen om de bal te vangen. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - MPS United 1:0

19e minuut.
Kenny speelt de bal door. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal zonder na te denken. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield haalt uit met een fantastische trap. Silveira bokst de bal weg.

20e minuut.
Heskey rent richting de bal. Vişoianu is nu in balbezit. Heskey begaat een overtreding. Heskey krijgt een gele kaart. Vişoianu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vişoianu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrick rent richting de bal. Carrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elmstead Legends - MPS United 1:1

27e minuut.
Rifka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heskey zal de hoekschop nemen. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka haalt uit met een fantastische trap. Silveira bokst de bal weg.

28e minuut.
Rifka is nu in balbezit. Yeste Navarro onderschept slim de pass. Yeste Navarro geeft een lange en hoge pass. Roberts geeft een lange en hoge pass. Brafield krijgt zijn hoofd ertegen. Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Carrick rent richting de bal. Roberts is nu in balbezit. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - MPS United 1:2

35e minuut.
Kenny onderschept slim de pass. Kenny met een sublieme pass. Brafield rent richting de bal. Brafield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elmstead Legends - MPS United 2:2

40e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Carrick verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick met een sublieme pass. Kenny is nu in balbezit. Kenny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ponzone is nu in balbezit. Lennon verovert de bal door een tackle van achteren. Lennon geeft een hoge lob. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Roofe rent richting de bal. Roofe geeft een lange en hoge pass. Arkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 42%, MPS United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elmstead Legends - MPS United 2:2

46e minuut.
Turner met de inworp. Ponzone probeert naar een medespeler te passen. Roofe probeert de bal met de borst te controleren. Kenny geeft een hoge lob. Rifka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Brafield passt de bal zonder na te denken. Rifka rent richting de bal. Vişoianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişoianu krijgt een gele kaart. Rifka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rifka kan niet meer verder spelen. Owen komt het veld opgelopen. Holgate komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. Roberts geeft een lange en hoge pass. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke geeft een lange en hoge pass. Turner probeert de bal aan de voet te houden. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Beckham probeert de bal met de borst te controleren. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny passt de bal in één keer door. Brafield is nu in balbezit. Brafield schiet op doel. Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - MPS United 3:2

70e minuut.
Turner is nu in balbezit. Turner passt de bal in één keer door. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kciuk met een snelle inworp. Ponzone is nu in balbezit. Ponzone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Heskey geeft een hoge lob. Daar is Beckham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owen. Owen krijgt een gele kaart. Beckham raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeste Navarro met een snel genomen vrije trap. Carrick kan de bal niet met de borst controleren. Carrick draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Heskey is nu in balbezit. Heskey probeert naar een medespeler te passen. Owen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - MPS United 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 42%, MPS United 58%.
Elmstead Legends - MPS United 4:2