Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs COLNE FC
Deep rev 433 Tactiek gastone
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 53.7
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Scott rent richting de bal. Scott passt de bal zonder na te denken. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klaudzinski passt de bal zonder na te denken. Monsalvete is nu in balbezit. Monsalvete geeft de bal voor. Farkas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - COLNE FC 0:1

27e minuut.
Leyman onderschept slim de pass. N`Diour rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janus. Janus krijgt een gele kaart. N`Diour raakt geblesseerd tijdens het duel. Galaschek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stiffs - COLNE FC 1:1

36e minuut.
Galaschek passt de bal zonder na te denken. Monsalvete rent richting de bal. Augustenborg maakt een afschuwelijke overtreding. Augustenborg krijgt een gele kaart. Monsalvete roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Monsalvete kan niet meer verder spelen. Van Eenoo komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Farkas rent richting de bal. Farkas speelt de bal door. Sochos is nu in balbezit. Sochos draait met de bal, schiet en ... Ginola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - COLNE FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 55%, COLNE FC 45%.
The Stiffs - COLNE FC 1:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krogsgaard niet meer kan verder spelen. Parkman komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Valenza passt de bal in één keer door. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo passt de bal zonder na te denken. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Farkas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabrhel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klaudzinski met een sublieme pass. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo passt de bal met de wreef. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Van Eenoo kopt de bal weg. Klungelig pakt N`Diour de bal. Nagiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagiel krijgt een gele kaart. N`Diour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galaschek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nagiel geeft de bal voor. Sochos kopt de bal weg. Mercadante is nu in balbezit. Gabrhel onderschept slim de pass. Gabrhel schiet op doel. Ginola bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Augustenborg de bal. Stilinović is nu in balbezit. Stilinović geeft een hoge lob. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. Parkman bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 57%, COLNE FC 43%.
The Stiffs - COLNE FC 1:2