Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters Los Trios Sudamericanos
One S11R Tactiek normal 3
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Basta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Suherman onderschept slim de pass. Kulawiak onderschept slim de pass. Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Itaipuaçú rent richting de bal. Itaipuaçú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervar verovert de bal door een tackle van achteren. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú draait met de bal, schiet en ... Czerniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Los Trios Sudamericanos 0:1

27e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney begaat een overtreding. Marney krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bervar kopt de bal weg. Bond is nu in balbezit. Bond passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulawiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawiak schiet op doel. Czerniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Marney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csordás met een sublieme pass. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián schiet op doel. Vanegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Swamp Monsters - Los Trios Sudamericanos 1:1

45e minuut.
Worthen rent richting de bal. Worthen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Itaipuaçú rent richting de bal. Itaipuaçú haalt uit met een fantastische trap. Czerniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Słowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici schiet op doel. Słowiński probeert de bal aan de voet te houden. Czerniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 52%, Los Trios Sudamericanos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Swamp Monsters - Los Trios Sudamericanos 1:1

58e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stempin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński passt de bal met de wreef. Bekő met een sublieme pass. Csordás is nu in balbezit. Csordás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Basta verovert de bal door een tackle van achteren. Basta passt de bal zonder na te denken. Marney speelt de bal door. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Itaipuaçú begaat een overtreding. Itaipuaçú krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Barkley speelt de bal door. Daar is San Sebastián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bond tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Sebastián wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. San Sebastián kan niet meer verder spelen. Štefančić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 41%, Los Trios Sudamericanos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Swamp Monsters - Los Trios Sudamericanos 1:1