Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC MPS United
gastone Tactiek 352
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Gabrhel kopt de bal weg. Beckham rent richting de bal. Sochos onderschept slim de pass. Sochos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - MPS United 1:0

16e minuut.
Klaudzinski geeft de bal voor. Silveira speelt de bal door. Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski geeft een hoge lob. Yeste Navarro probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Moas verovert de bal door een tackle van achteren. Moas speelt de bal door. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick is nu in balbezit. Panucci verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzone onderschept slim de pass. Ponzone draait met de bal, schiet en ... Parkman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 54%, MPS United 46%.
COLNE FC - MPS United 1:0

46e minuut.
Hoddle geeft een lange en hoge pass. Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzone passt de bal met de wreef. Roofe rent richting de bal. Roofe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Klaudzinski met de inworp. Moas geeft de bal voor. Sochos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - MPS United 2:0

57e minuut.
Vişoianu probeert de bal met de borst te controleren. Moas onderschept slim de pass. Moas passt de bal in één keer door. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo passt de bal in één keer door. Silveira bokst de bal weg. Sochos is nu in balbezit. Sochos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - MPS United 3:0

65e minuut.
Carrick heeft problemen om de bal te vangen. Nagiel verovert de bal door een tackle van achteren. Vişoianu met een sublieme pass. Roofe rent richting de bal. Roofe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vişoianu. Moas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panucci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beckham probeert de bal aan de voet te houden. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gabrhel krijgt zijn hoofd ertegen. Clarke rent richting de bal. Sochos onderschept slim de pass. Sochos geeft een hoge lob. Gabrhel krijgt zijn hoofd ertegen. Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sochos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos passt de bal in één keer door. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert de bal aan de voet te houden. Silveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 47%, MPS United 53%.
COLNE FC - MPS United 3:0