Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United COLNE FC
352 Tactiek gastone
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 54.6
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Moas passt de bal met de wreef. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski passt de bal in één keer door. Farkas rent richting de bal. Farkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bunea rent richting de bal. Van Eenoo verovert de bal door een tackle van achteren. Moas probeert naar een medespeler te passen. Sochos is nu in balbezit. Sochos draait met de bal, schiet en ... Silveira bokst de bal weg.

15e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzone is nu in balbezit. Moas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Moas probeert naar een medespeler te passen. Farkas is nu in balbezit. Farkas passt de bal met de wreef. Sochos rent richting de bal. Sochos schiet op doel. Silveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kciuk speelt de bal door. Ponzone is nu in balbezit. Ponzone speelt de bal door. Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klaudzinski met een snelle inworp. Moas rent richting de bal. Moas speelt de bal door. Farkas is nu in balbezit. Farkas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 49%, COLNE FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MPS United - COLNE FC 0:0

57e minuut.
Moas passt de bal in één keer door. Sochos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochos draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert de bal aan de voet te houden. Silveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Silveira trapt de bal weg. Carrick kopt de bal weg. Klungelig pakt Cienciała de bal. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Parkman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nagiel de bal. Carrick is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - COLNE FC 1:0

76e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Hoddle passt de bal in één keer door. Ponzone is nu in balbezit. Ponzone haalt uit met een fantastische trap. Parkman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Farkas is nu in balbezit. Farkas passt de bal in één keer door. Sochos is nu in balbezit. Sochos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beckham de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPS United - COLNE FC 1:1

90e minuut.
Sochos verovert de bal door een tackle van achteren. Moas met een sublieme pass. Farkas is nu in balbezit. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Silveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - COLNE FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 55%, COLNE FC 45%.
MPS United - COLNE FC 1:2