Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs Elmstead Legends
new 442 Tactiek 3-5-2 a
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitmuntend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Daar is Rifka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercadante is nu in balbezit. Rifka onderschept slim de pass. Brafield rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 0:1

12e minuut.
Valenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo is nu in balbezit. Tallo probeert naar een medespeler te passen. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 0:2

22e minuut.
Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Risøy speelt de bal door. Brafield rent richting de bal. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 0:3

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ginola niet meer kan verder spelen. Keane komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis passt de bal in één keer door. Bolimowski speelt de bal door. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Macdonald speelt de bal door. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka passt de bal met de wreef. Brafield rent richting de bal. Brafield schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Keane trapt de bal weg. Nugent kopt de bal weg. Klungelig pakt Brafield de bal. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Keane met een harde bal richting middenveld. Buontempo kopt de bal weg. Coporan met een sublieme pass. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft de bal voor. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 1:3

41e minuut.
Brafield rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Valenza ... Strafschop! Brafield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kenny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Keane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 57%, Elmstead Legends 43%.
The Stiffs - Elmstead Legends 1:4

50e minuut.
Bolimowski passt de bal met de wreef. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennon passt de bal in één keer door. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Leyman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roberts de bal onder controle te krijgen. Lennon is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Brafield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risøy rent richting de bal. Brafield onderschept slim de pass. Brafield heeft problemen om de bal te vangen. Brafield draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Heskey met de inworp. Tallo rent richting de bal. Rifka verovert de bal door een tackle van achteren. Rifka geeft een lange en hoge pass. Brafield krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Turner speelt de bal door. Brafield rent richting de bal. Brafield passt de bal in één keer door. Rifka rent richting de bal. Rifka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 1:5

63e minuut.
Leyman met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. Kenny met een sublieme pass. Brafield is nu in balbezit. Brafield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Saramanho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tallo geeft de bal voor. Macdonald rent richting de bal. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rifka is nu in balbezit. Davis rent richting de bal. Nugent onderschept slim de pass. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft een hoge lob. Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - Elmstead Legends 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 60%, Elmstead Legends 40%.
The Stiffs - Elmstead Legends 1:6