Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
farhood106 jonini
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland passt de bal in één keer door. McGinn heeft problemen om de bal te vangen. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
farhood106 - jonini 1:0

20e minuut.
Seaman verovert de bal door een tackle van achteren. Seaman passt de bal met de wreef. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Eadie rent richting de bal. Eadie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eadie met een sublieme pass. Murphy is nu in balbezit. Rodgers rent richting de bal. Murphy onderschept slim de pass. Murphy draait met de bal, schiet en ... Parlour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
farhood106 - jonini 1:1

32e minuut.
Inworp. March met de inworp. Eadie rent richting de bal. Eadie passt de bal in één keer door. Seaman geeft de bal voor. Parlour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rodgers passt de bal zonder na te denken. Eadie is nu in balbezit. Eadie met een sublieme pass. Murphy is nu in balbezit. Murphy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Eadie rent richting de bal. Eadie geeft een hoge lob. Scholes kopt de bal weg. McGinn rent richting de bal. McGinn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: farhood106 66%, jonini 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
farhood106 - jonini 1:1

46e minuut.
Murphy probeert naar een medespeler te passen. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho onderschept slim de pass. Eadie rent richting de bal. Eadie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Eadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eadie passt de bal in één keer door. Sancho probeert naar een medespeler te passen. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rodgers onderschept slim de pass. Rodgers passt de bal in één keer door. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Eadie de bal. Eadie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Seaman de bal. Seaman geeft een lange en hoge pass. Ince rent richting de bal. Murphy verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: farhood106 67%, jonini 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
farhood106 - jonini 1:1