Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hessle Green Queefys All-stars
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 20.9
redelijk Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Mărăcine verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăcine probeert naar een medespeler te passen. Shearer rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Crouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor rent richting de bal. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Beckham geeft een lange en hoge pass. Humphrys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osborne is nu in balbezit. Humphrys onderschept slim de pass. Humphrys haalt uit met een fantastische trap. Nironen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Shaw rent richting de bal. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine speelt de bal door. Sharpe rent richting de bal. Sharpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Shaw onderschept slim de pass. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft de bal voor. Humphrys is nu in balbezit. Humphrys schiet op doel. Nironen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mărăcine met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Taylor met een sublieme pass. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hessle Green - Queefys All-stars 1:0

34e minuut.
Shearer geeft een hoge lob. Mărăcine kopt de bal weg. Klungelig pakt Shearer de bal. Sharpe is nu in balbezit. Sharpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sharpe kopt de bal weg. Redknapp is nu in balbezit. Redknapp passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Taylor de bal onder controle te krijgen. Taylor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sharpe rent richting de bal. Sharpe schiet op doel. Fish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shearer heeft problemen om de bal te vangen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... Fish maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Shearer geeft een hoge lob. Mărăcine kopt de bal weg. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bruce de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Beckham rent richting de bal. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crouch. Crouch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hessle Green 49%, Queefys All-stars 51%.
Hessle Green - Queefys All-stars 1:0

51e minuut.
Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine speelt de bal door. Sharpe is nu in balbezit. Sharpe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Redknapp de bal onder controle te krijgen. Fish bokst de bal weg.

61e minuut.
Beckham rent richting de bal. Sharpe onderschept slim de pass. Sharpe passt de bal met de wreef. Perasso is nu in balbezit. Perasso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Wallace met de inworp. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Sharpe is nu in balbezit. Sharpe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Redknapp geeft een lange en hoge pass. Wise kopt de bal weg. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham passt de bal in één keer door. Humphrys is nu in balbezit. Humphrys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hessle Green 23%, Queefys All-stars 77%.
Hessle Green - Queefys All-stars 1:0