Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tesco FC Bruno Ferz
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Stöckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöckli passt de bal zonder na te denken. Daar is Moyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kaiser onderschept slim de pass. Kaiser geeft een hoge lob. Daar is Moyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Soroka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clark. Soroka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horvath zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesco FC - Bruno Ferz 0:1

17e minuut.
Bellingham is nu in balbezit. Bellingham geeft een hoge lob. Watkins kopt de bal weg. Delph is nu in balbezit. Delph draait met de bal, schiet en ... Casasola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hawryszczak de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tesco FC - Bruno Ferz 1:1

20e minuut.
Kaiser geeft een hoge lob. Moyes heeft problemen om de bal te vangen. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Barker probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Senes met een sublieme pass. Kaiser is nu in balbezit. Kaiser passt de bal zonder na te denken. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kaiser probeert naar een medespeler te passen. Stöckli is nu in balbezit. Stöckli passt de bal met de wreef. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kaiser rent richting de bal. Kaiser geeft een hoge lob. Foden heeft problemen om de bal te vangen. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel. Barker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Senes is nu in balbezit. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Moyes controleert de bal met de borst. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesco FC - Bruno Ferz 1:2

43e minuut.
Kaiser passt de bal in één keer door. Soroka rent richting de bal. Beckham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beckham krijgt een gele kaart. Soroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stöckli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon passt de bal in één keer door. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Foden probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesco FC - Bruno Ferz 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tesco FC 69%, Bruno Ferz 31%.
Tesco FC - Bruno Ferz 1:3

57e minuut.
Stöckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöckli passt de bal zonder na te denken. Foden heeft problemen om de bal te vangen. Chardon is nu in balbezit. Chardon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Saka trapt de bal weg. Horvath kopt de bal weg. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ... Barker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesco FC - Bruno Ferz 1:4

79e minuut.
Senes heeft problemen om de bal te vangen. Stöckli rent richting de bal. Stöckli passt de bal met de wreef. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Clark de bal. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Soggiu rent richting de bal. Soggiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delph is nu in balbezit. Delph schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Saka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaiser met de inworp. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bellingham heeft problemen om de bal te vangen. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöckli speelt de bal door. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tesco FC 72%, Bruno Ferz 28%.
Tesco FC - Bruno Ferz 1:4