Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:30
  • Competitiewedstrijd: Division III.09
  • Stadion: TGB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1669
TGB Tesco FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sicknote bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham is nu in balbezit. Sicknote onderschept slim de pass. Sicknote schiet op doel. Daar is Moyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sicknote neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Moyes de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sicknote zal de hoekschop nemen. Beckham heeft problemen om de bal te vangen. Justin rent richting de bal. Justin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sicknote is nu in balbezit. Sicknote haalt uit met een fantastische trap. Saka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sicknote bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicknote geeft een lange en hoge pass. Bellingham is nu in balbezit. Justin verovert de bal door een tackle van achteren. Justin haalt uit met een fantastische trap. Barker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Sicknote probeert naar een medespeler te passen. Clark is nu in balbezit. Justin onderschept slim de pass. Justin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moyes de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGB 33%, Tesco FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TGB - Tesco FC 0:0

47e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Hoddle geeft de bal voor. Bellingham kopt de bal weg. Daar is Justin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justin schiet op doel. Barker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moyes rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Parris kan de bal niet met de borst controleren. Dyche is nu in balbezit. Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sicknote bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicknote speelt de bal door. Justin is nu in balbezit. Justin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hoddle passt de bal zonder na te denken. Parris speelt de bal door. Klungelig pakt Foden de bal. Sicknote rent richting de bal. Sicknote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dyche is nu in balbezit. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenkins krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klungelig pakt Jenkins de bal. Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher speelt de bal door. Justin rent richting de bal. Justin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TGB - Tesco FC 1:0

88e minuut.
Sanders rent richting de bal. Verrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Verrillo probeert naar een medespeler te passen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGB 52%, Tesco FC 48%.
TGB - Tesco FC 1:0