Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Al Madrid Bruno Ferz
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 39.7
waardeloos Schieten redelijk
hopeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Zygmunt geeft de bal voor. Russell kopt de bal weg. Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soggiu rent richting de bal. Soggiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Curtis verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath speelt de bal door. Soggiu is nu in balbezit. Soggiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sirový raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chardon komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Hill rent richting de bal. Soggiu onderschept slim de pass. Soggiu speelt de bal door. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:1

13e minuut.
Chardon heeft problemen om de bal te vangen. Chardon passt de bal zonder na te denken. Winks is nu in balbezit. Soggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Soggiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Winks de bal onder controle te krijgen. Kaiser geeft de bal voor. Cantona probeert de bal aan de voet te houden. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stöckli kopt de bal weg. Klungelig pakt Soroka de bal. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka verovert de bal door een tackle van achteren. Soroka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:2

33e minuut.
Hill is nu in balbezit. Stöckli verovert de bal door een tackle van achteren. Stöckli met een sublieme pass. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hawryszczak geeft een lange en hoge pass. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt geeft een lange en hoge pass. Soggiu rent richting de bal. Soggiu haalt uit met een fantastische trap. Rose kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt geeft de bal voor. Soggiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Al Madrid 76%, Bruno Ferz 24%.
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:3

47e minuut.
Kaiser geeft een hoge lob. Soggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soggiu geeft de bal voor. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Soroka haalt uit met een fantastische trap. Russell probeert de bal aan de voet te houden. Rose probeert wanhopig de bal te grijpen. Soggiu rent richting de bal. Soggiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:4

57e minuut.
Chardon kopt de bal weg. Stöckli rent richting de bal. Stöckli passt de bal in één keer door. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Brooking de bal onder controle te krijgen. Soggiu is nu in balbezit. Soggiu met een sublieme pass. Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Soroka probeert de bal aan de voet te houden. Stöckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöckli passt de bal met de wreef. Soggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soggiu haalt uit met een fantastische trap. Rose probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaiser is nu in balbezit. Kaiser passt de bal zonder na te denken. Soggiu rent richting de bal. Soggiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:5

79e minuut.
Stöckli speelt de bal door. Soggiu is nu in balbezit. Soggiu passt de bal zonder na te denken. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chardon kopt de bal weg. Soggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soggiu passt de bal in één keer door. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hill kopt de bal weg. Verrillo is nu in balbezit. Senka begaat een overtreding. Verrillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Al Madrid 79%, Bruno Ferz 21%.
Real Al Madrid - Bruno Ferz 0:5