Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermondsey F.C. Bullpit
3421 Tactiek 123456
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Quadri met een snelle inworp. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed met een sublieme pass. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Hoekema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltız begaat een overtreding. Català wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ioannou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Català is nu in balbezit. Català schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hristea met een sublieme pass. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou passt de bal in één keer door. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Català haalt uit met een fantastische trap. Łopatka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Bullpit 0:1

26e minuut.
Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Warhurst rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Urbanik bokst de bal weg.

31e minuut.
Tritten speelt de bal door. Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri met een sublieme pass. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hristea rent richting de bal. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel. Urbanik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bermondsey F.C. - Bullpit 1:1

44e minuut.
Daar is Paniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristea is nu in balbezit. Paniga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 40%, Bullpit 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bermondsey F.C. - Bullpit 1:1

49e minuut.
Daar is Hoekema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tritten rent richting de bal. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paniga de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ... Urbanik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Bullpit 2:1

61e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal in één keer door. Daar is Birembaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Català is nu in balbezit. Català schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hristea geeft een hoge lob. Inworp. Sambucetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga haalt uit met een fantastische trap. Urbanik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warhurst rent richting de bal. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Urbanik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Bullpit 3:1

76e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Salnitri geeft een lange en hoge pass. Vilanova kopt de bal weg. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Francis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Rasheed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. Urbanik bokst de bal weg. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kazan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Bullpit 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 36%, Bullpit 64%.
Bermondsey F.C. - Bullpit 4:1