Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC Armitage Shanks
433 Tactiek firsttry
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Adıtemiz geeft de bal voor. Inworp. Bull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardan is nu in balbezit. Mardan geeft een lange en hoge pass. Elezović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Angioni rent richting de bal. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuła geeft een lange en hoge pass. Carteiro kopt de bal weg. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dieci speelt de bal door. Mardan kopt de bal weg. Adams probeert de bal aan de voet te houden. Buckley rent richting de bal. Buckley haalt uit met een fantastische trap. Elezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rosado probeert de bal met de borst te controleren. Mardan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan passt de bal met de wreef. Buckley is nu in balbezit. Buckley draait met de bal, schiet en ... Elezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Kurdiukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu speelt de bal door. Carteiro rent richting de bal. Carteiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rosado geeft de bal voor. Kurdiukas heeft problemen om de bal te vangen. Cresswell rent richting de bal. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Armitage Shanks 1:0

31e minuut.
Angioni geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurdiukas de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Armitage Shanks 2:0

33e minuut.
Carteiro rent richting de bal. Carteiro met een sublieme pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Armitage Shanks 3:0

35e minuut.
Dynda probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Armitage Shanks 4:0

40e minuut.
Rosado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toboła komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kurdiukas kopt de bal weg. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła passt de bal met de wreef. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Dieci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 38%, Armitage Shanks 62%.
SuDoku AFC - Armitage Shanks 4:0

59e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Bull rent richting de bal. Bull geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kurdiukas geeft een hoge lob. Petriş kopt de bal weg. Cresswell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Dieci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Armitage Shanks 5:0

84e minuut.
Dynda rent richting de bal. Dynda passt de bal in één keer door. Carteiro speelt de bal door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 47%, Armitage Shanks 53%.
SuDoku AFC - Armitage Shanks 5:0