Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fotball fc Scaffteam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loftus-Cheek met een snelle inworp. Lloyd geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saunders is nu in balbezit. Saunders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Scaffteam 1:0

9e minuut.
Henderson rent richting de bal. Henderson geeft een lange en hoge pass. Patel kopt de bal weg. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers probeert naar een medespeler te passen. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert de bal aan de voet te houden. Adams bokst de bal weg.

17e minuut.
Lloyd passt de bal in één keer door. Daar is Saunders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fattore rent richting de bal. Saunders onderschept slim de pass. Saunders draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Scaffteam 2:0

23e minuut.
Patel geeft een hoge lob. Parker speelt de bal door. Loftus-Cheek kopt de bal weg. Lloyd is nu in balbezit. Lloyd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fattore passt de bal zonder na te denken. Loftus-Cheek rent richting de bal. Loftus-Cheek met een sublieme pass. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. Defoe is nu in balbezit. Godfrey verovert de bal door een tackle van achteren. Godfrey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Scaffteam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 37%, Scaffteam 63%.
fotball fc - Scaffteam 2:1

54e minuut.
Young geeft de bal voor. Inworp. Loftus-Cheek met de inworp. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fattore geeft een lange en hoge pass. Wilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmot passt de bal in één keer door. Saunders is nu in balbezit. Saunders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bentley kan de bal niet met de borst controleren. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bentley. Bentley krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 38%, Scaffteam 62%.
fotball fc - Scaffteam 2:1