Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermondsey F.C. SuDoku AFC
3421 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal in één keer door. Birembaum heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - SuDoku AFC 0:1

6e minuut.
Tritten passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Chrast heeft problemen om de bal te vangen. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft een hoge lob. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Edwards met een sublieme pass. Warhurst rent richting de bal. Warhurst passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bermondsey F.C. - SuDoku AFC 1:1

20e minuut.
Francis geeft de bal voor. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast draait met de bal, schiet en ... Elezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - SuDoku AFC 2:1

22e minuut.
Pogorzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelec met een sublieme pass. Carteiro speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst geeft een hoge lob. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Elezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Angioni met een sublieme pass. Birembaum speelt de bal door. Năstăsoiu rent richting de bal. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal in één keer door. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel. Łopatka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 36%, SuDoku AFC 64%.
Bermondsey F.C. - SuDoku AFC 2:1

55e minuut.
Vilanova met een snelle inworp. Warhurst is nu in balbezit. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel. Paal! Sabatelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rosado speelt de bal door. Pogorzelec heeft problemen om de bal te vangen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - SuDoku AFC 3:1

69e minuut.
Łopatka met een sublieme pass. Warhurst kopt de bal weg. Birembaum controleert de bal met de borst. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sabatelli geeft een lange en hoge pass. Dynda rent richting de bal. Tritten verovert de bal door een tackle van achteren. Tritten geeft de bal voor. Chrast springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sabatelli passt de bal met de wreef. Chrast rent richting de bal. Adıtemiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Warhurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warhurst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni onderschept slim de pass. Angioni geeft de bal voor. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. Łopatka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 45%, SuDoku AFC 55%.
Bermondsey F.C. - SuDoku AFC 3:1