Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fotball fc Silverback FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.3
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Merѕon geeft een lange en hoge pass. Mount heeft problemen om de bal te vangen. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham schiet op doel. Parker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Silverback FC 0:1

7e minuut.
Cօle geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wilmot de bal onder controle te krijgen. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Silverback FC 0:2

9e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd verovert de bal door een tackle van achteren. Lloyd passt de bal in één keer door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bellingham rent richting de bal. Bellingham passt de bal zonder na te denken. Hunter rent richting de bal. Hunter geeft een lange en hoge pass. Mount heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lloyd is nu in balbezit. Rοoney bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lloyd. Lloyd krijgt een gele kaart. Rοoney raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Merѕon met een snelle inworp. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Merѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon rent richting de bal. Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders draait met de bal, schiet en ... Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Silverback FC 1:2

36e minuut.
Defoe passt de bal zonder na te denken. Loftus-Cheek rent richting de bal. Loftus-Cheek met een sublieme pass. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wilmot geeft een lange en hoge pass. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defoe krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lloyd speelt de bal door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Merѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 58%, Silverback FC 42%.
fotball fc - Silverback FC 1:2

61e minuut.
Loftus-Cheek probeert naar een medespeler te passen. Defoe rent richting de bal. Defoe passt de bal zonder na te denken. Bellingham rent richting de bal. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parker bokst de bal weg.

69e minuut.
Hunter probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Saunders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dixon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dixon kan niet meer verder spelen. Hugheѕ komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cօle speelt de bal door. Rοoney is nu in balbezit. Anderson begaat een overtreding. Rοoney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rοoney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 45%, Silverback FC 55%.
fotball fc - Silverback FC 1:2