Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Multiverse Scaffteam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Solskjær verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer is nu in balbezit. Shearer schiet op doel. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Scaffteam 1:0

6e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. Bentley kopt de bal weg. Milne speelt de bal door. Daar is Solskjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solskjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Terry probeert naar een medespeler te passen. Solskjær rent richting de bal. Young is nu in balbezit. Shearer verovert de bal door een tackle van achteren. Shearer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Scaffteam 2:0

31e minuut.
Young geeft de bal voor. Mee kopt de bal weg. Shearer probeert de bal met de borst te controleren. Solskjær is nu in balbezit. Solskjær schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bull kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Solskjær de bal onder controle te krijgen. Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer is nu in balbezit. Shearer haalt uit met een fantastische trap. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shearer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fattore onderschept slim de pass. Fattore geeft een lange en hoge pass. Winks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Albrighton met een harde bal richting middenveld. Potter kopt de bal weg. Daar is Shearer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solskjær rent richting de bal. Solskjær draait met de bal, schiet en ... Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 37%, Scaffteam 63%.
FC Multiverse - Scaffteam 2:0

73e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Mee speelt de bal door. Godfrey rent richting de bal. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Albrighton probeert naar een medespeler te passen. Fattore kopt de bal weg. Bull probeert de bal aan de voet te houden. Patel rent richting de bal. Patel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gascoιgne controleert de bal met de borst. Terry is nu in balbezit. Gascoιgne begaat een overtreding. Gascoιgne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 45%, Scaffteam 55%.
FC Multiverse - Scaffteam 2:0