Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armitage Shanks Bermondsey F.C.
firsttry Tactiek 3421
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 44.4
zwak Schieten solide
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


8e minuut.
Chrast rent richting de bal. Chrast passt de bal zonder na te denken. Sabatelli rent richting de bal. Sabatelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ţugurlan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ţugurlan probeert de bal met de borst te controleren. Sabatelli is nu in balbezit. Ţugurlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabatelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrast legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:1

22e minuut.
Radziwon met een snelle inworp. Sambucetti is nu in balbezit. Sambucetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sabatelli de bal. Sabatelli draait met de bal, schiet en ... Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chrast springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sabatelli is nu in balbezit. Sabatelli haalt uit met een fantastische trap. Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sabatelli passt de bal zonder na te denken. Edwards rent richting de bal. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:2

25e minuut.
Radziwon geeft een hoge lob. Inworp. Sambucetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Elliott kopt de bal weg. Klungelig pakt Chrast de bal. Chrast passt de bal met de wreef. Sabatelli rent richting de bal. Sabatelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Radziwon speelt de bal door. Edwards speelt de bal door. Sambucetti met een sublieme pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel. Dieci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieci probeert naar een medespeler te passen. Edwards kopt de bal weg. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kurdiukas geeft de bal voor. Inworp. Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sambucetti passt de bal in één keer door. Sabatelli is nu in balbezit. Sabatelli geeft een hoge lob. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:3

45e minuut.
Dieci trapt de bal weg van het doel. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresswell maakt een afschuwelijke overtreding. Edwards wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Edwards kan niet meer verder spelen. Hanson komt het veld opgelopen. Birembaum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ... Dieci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armitage Shanks 73%, Bermondsey F.C. 27%.
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:4

56e minuut.
Vilanova geeft de bal voor. Dieci speelt de bal door. Tritten kopt de bal weg. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:5

60e minuut.
Sabatelli is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sambucetti zal de hoekschop nemen. Chrast springt en kopt de bal. Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Birembaum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hanson de bal onder controle te krijgen. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft de bal voor. Chrast maakt een snoekduik en kopt de bal. Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Chrast schiet op doel. Dieci met een sublieme pass. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Warhurst rent richting de bal. Warhurst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tritten verovert de bal door een tackle van achteren. Tritten passt de bal in één keer door. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Dieci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:6

72e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Tritten passt de bal in één keer door. Kurdiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cresswell is nu in balbezit. Hanson is nu in balbezit. Hanson passt de bal in één keer door. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast probeert naar een medespeler te passen. Tritten speelt de bal door. Warhurst probeert de bal met de borst te controleren. Warhurst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dieci trapt de bal weg van het doel. Hanson kopt de bal weg. Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:7

85e minuut.
Warhurst speelt de bal door. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresswell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cresswell krijgt een gele kaart. Chrast raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chrast neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:8

87e minuut.
Mardan is nu in balbezit. Vilanova verovert de bal door een tackle van achteren. Vilanova geeft een hoge lob. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armitage Shanks 80%, Bermondsey F.C. 20%.
Armitage Shanks - Bermondsey F.C. 0:8