Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Multiverse fotball fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Winks is nu in balbezit. Lloyd verovert de bal door een tackle van achteren. Lloyd passt de bal met de wreef. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - fotball fc 0:1

29e minuut.
Anderson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Terry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shearer is nu in balbezit. Shearer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Bull de bal. Bull geeft de bal voor. Wilmot kopt de bal weg. Lloyd is nu in balbezit. Lloyd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Winks is nu in balbezit. Saunders onderschept slim de pass. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Milne heeft problemen om de bal te vangen. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milne. Milne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 55%, fotball fc 45%.
FC Multiverse - fotball fc 0:1

64e minuut.
Harrison met een sublieme pass. Lloyd is nu in balbezit. Lloyd speelt de bal door. Loftus-Cheek is nu in balbezit. Loftus-Cheek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Defoe speelt de bal door. Lloyd is nu in balbezit. Lloyd met een sublieme pass. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 60%, fotball fc 40%.
FC Multiverse - fotball fc 0:1