Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fotball fc Bermondsey F.C.
Normal Tactiek 3421
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Paniga heeft problemen om de bal te vangen. Anderson onderschept slim de pass. Edwards onderschept slim de pass. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Buitenspel voor Saunders. Goede buitenspelval van de verdediging. Tritten maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel. Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrett de bal onder controle te krijgen. Inworp. Sambucetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paniga is nu in balbezit. Paniga passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast probeert naar een medespeler te passen. Warhurst rent richting de bal. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paniga rent richting de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ... Parker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:1

11e minuut.
Maltız geeft een hoge lob. Mount kopt de bal weg. Tritten met een sublieme pass. Warhurst heeft problemen om de bal te vangen. Warhurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:2

12e minuut.
Lloyd speelt de bal door. Saunders rent richting de bal. Chrast rent richting de bal. Warhurst rent richting de bal. Warhurst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Maltız met de inworp. Paniga is nu in balbezit. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Paniga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Edwards met een snel genomen vrije trap. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast onderschept slim de pass. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:3

20e minuut.
Doeltrap. Parker trapt de bal weg van het doel. Tritten kopt de bal weg. Warhurst controleert de bal met de borst. Warhurst probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten passt de bal met de wreef. Wilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tritten passt de bal in één keer door. Wilmot rent richting de bal. Wilmot passt de bal zonder na te denken. Paniga is nu in balbezit. Paniga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tritten onderschept slim de pass. Tritten geeft een hoge lob. Wilmot kopt de bal weg. Paniga is nu in balbezit. Paniga schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Vilanova passt de bal zonder na te denken. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis geeft een hoge lob. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Parker bokst de bal weg.

35e minuut.
Warhurst met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Loftus-Cheek de bal onder controle te krijgen. Birembaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten is nu in balbezit. Tritten geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Lloyd de bal. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards geeft een hoge lob. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Chrast heeft problemen om de bal te vangen. Chrast passt de bal met de wreef. Warhurst is nu in balbezit. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Birembaum is nu in balbezit. Birembaum passt de bal in één keer door. Defoe heeft problemen om de bal te vangen. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilmot onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vilanova geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Paniga rent richting de bal. Paniga met een sublieme pass. Mount heeft problemen om de bal te vangen. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 83%, Bermondsey F.C. 17%.
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:3

48e minuut.
Sambucetti is nu in balbezit. Sambucetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:4

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilanova zal de hoekschop nemen. Paniga kopt de bal weg. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... Parker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:5

54e minuut.
Warhurst geeft een hoge lob. Defoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten geeft de bal voor. Chrast springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:6

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sambucetti zal de hoekschop nemen. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga draait met de bal, schiet en ... Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Warhurst draait met de bal, schiet en ... Wilmot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:7

62e minuut.
Tritten speelt de bal door. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova speelt de bal door. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards speelt de bal door. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Defoe de bal onder controle te krijgen. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten geeft de bal voor. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel. Parker bokst de bal weg.

73e minuut.
Vilanova met een snelle inworp. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst geeft een hoge lob. Paniga rent richting de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chrast passt de bal met de wreef. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paniga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrast neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:8

80e minuut.
Tritten speelt de bal door. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst passt de bal in één keer door. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:9

90e minuut.
Paniga rent richting de bal. Paniga geeft een hoge lob. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Parker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 81%, Bermondsey F.C. 19%.
fotball fc - Bermondsey F.C. 0:10