Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaffteam Bullpit
Normal Tactiek 123456
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Abella passt de bal zonder na te denken. El Rasheed geeft een lange en hoge pass. Hoekema kopt de bal weg. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bullpit 0:1

8e minuut.
Ioannou probeert naar een medespeler te passen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz met een sublieme pass. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bullpit 0:2

12e minuut.
Adams met een harde bal richting middenveld. Ioannou kopt de bal weg. Daar is Gascoιgne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
El Rasheed passt de bal zonder na te denken. Salnitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Salnitri passt de bal in één keer door. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hristea passt de bal in één keer door. Salnitri rent richting de bal. Salnitri passt de bal met de wreef. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ioannou is nu in balbezit. Ioannou met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz schiet op doel. Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentley passt de bal met de wreef. Quadri rent richting de bal. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 75%, Bullpit 25%.
Scaffteam - Bullpit 0:2

47e minuut.
Bentley geeft een hoge lob. Inworp. Hristea met de inworp. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bentley passt de bal in één keer door. Batty rent richting de bal. Batty passt de bal in één keer door. Patel rent richting de bal. Patel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kazan geeft de bal voor. Hristea rent richting de bal. Hristea probeert naar een medespeler te passen. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bullpit 0:3

76e minuut.
Hristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Henderson de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bullpit 0:4

82e minuut.
Ioannou probeert naar een medespeler te passen. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fattore. Hoekema raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoekema wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 70%, Bullpit 30%.
Scaffteam - Bullpit 0:4