Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silverback FC SuDoku AFC
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 37
waardeloos Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft de bal voor. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - SuDoku AFC 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pogorzelec met de inworp. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Merѕon kopt de bal weg. Carteiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Cοle de bal. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lescott is nu in balbezit. Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Angioni passt de bal in één keer door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Adams met een harde bal richting middenveld. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mikuła probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Cοle heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal met de wreef. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. Klungelig pakt Dixon de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - SuDoku AFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverback FC 62%, SuDoku AFC 38%.
Silverback FC - SuDoku AFC 0:2

48e minuut.
Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni onderschept slim de pass. Angioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Angioni met een sublieme pass. Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal met de wreef. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hunter rent richting de bal. Carteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zgrzęda speelt de bal door. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro passt de bal in één keer door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mikuła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Carteiro is nu in balbezit. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - SuDoku AFC 0:3

70e minuut.
Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado passt de bal met de wreef. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Adams trapt de bal weg van het doel. Mikuła kopt de bal weg. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - SuDoku AFC 0:4

82e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - SuDoku AFC 0:5

87e minuut.
Angioni passt de bal in één keer door. Mikuła met een sublieme pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda springt en kopt de bal. Adams bokst de bal weg.

89e minuut.
Carteiro rent richting de bal. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda met een sublieme pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - SuDoku AFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverback FC 79%, SuDoku AFC 21%.
Silverback FC - SuDoku AFC 0:6