Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC Silverback FC
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 20.4
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dynda onderschept slim de pass. Carteiro speelt de bal door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Merѕon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 1:0

11e minuut.
Rοoney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft de bal voor. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Petriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier verovert de bal door een tackle van achteren. Dier schiet op doel. Elezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rosado de bal. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. Elezović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Merѕon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merѕon krijgt een gele kaart. Vandebroek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angioni wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carteiro geeft de bal voor. Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Carteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda passt de bal met de wreef. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 2:0

21e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Dynda passt de bal zonder na te denken. Angioni met een sublieme pass. Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adams speelt de bal door. Angioni kopt de bal weg. Daar is Cοle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro met een sublieme pass. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carteiro is nu in balbezit. Carteiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Merѕon de bal. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carteiro passt de bal met de wreef. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cοle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zgrzęda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zgrzęda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zgrzęda is nu in balbezit. Merѕon is nu in balbezit. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 3:0

43e minuut.
Daar is Macdonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 35%, Silverback FC 65%.
SuDoku AFC - Silverback FC 4:0

46e minuut.
Bellingham met een sublieme pass. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier passt de bal in één keer door. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 5:0

55e minuut.
Carteiro passt de bal zonder na te denken. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 6:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pogorzelec met de inworp. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda geeft de bal voor. Zgrzęda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cοle kopt de bal weg. Angioni is nu in balbezit. Angioni passt de bal zonder na te denken. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 7:0

79e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dynda onderschept slim de pass. Dynda speelt de bal door. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carteiro is nu in balbezit. Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal met de wreef. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Silverback FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 23%, Silverback FC 77%.
SuDoku AFC - Silverback FC 8:0