Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fotball fc Bullpit
Normal Tactiek 123456
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 37.1
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed passt de bal in één keer door. Mount rent richting de bal. Català onderschept slim de pass. Català haalt uit met een fantastische trap. Pearson bokst de bal weg. Català rent richting de bal. Català draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:1

6e minuut.
Català passt de bal met de wreef. Salnitri is nu in balbezit. Salnitri passt de bal met de wreef. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed geeft de bal voor. Pearson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pearson trapt de bal weg. Ioannou kopt de bal weg. Daar is Wilmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Català rent richting de bal. Català draait met de bal, schiet en ... Pearson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ioannou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Català, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Català is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Català legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pearson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Català rent richting de bal. Català haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:2

16e minuut.
Abella rent richting de bal. Abella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loftus-Cheek met een snelle inworp. Lloyd geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Juncu trapt de bal weg. Ioannou kopt de bal weg. Català rent richting de bal. Català schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Mount met een harde bal richting middenveld. Cօle kopt de bal weg. Català is nu in balbezit. Català haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Hoekema schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mount de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioannou zal de hoekschop nemen. Català springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Hoekema rent richting de bal. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson passt de bal zonder na te denken. Català heeft problemen om de bal te vangen. Català schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:3

31e minuut.
Català passt de bal in één keer door. Ioannou rent richting de bal. Ioannou passt de bal met de wreef. Català rent richting de bal. Català draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:4

41e minuut.
Wilmot met een harde bal richting middenveld. Ioannou met een sublieme pass. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ioannou passt de bal in één keer door. Català is nu in balbezit. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mount de bal onder controle te krijgen. Pearson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 79%, Bullpit 21%.
fotball fc - Bullpit 0:5

49e minuut.
Anderson passt de bal zonder na te denken. Salnitri rent richting de bal. Met opzet legt Lloyd zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lloyd naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Salnitri is nu in balbezit. Salnitri speelt de bal door. Rogers rent richting de bal. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pearson met een harde bal richting middenveld. Salnitri kopt de bal weg. El Rasheed is nu in balbezit. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Català draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:6

55e minuut.
Pearson speelt de bal door. Salnitri kopt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Català onderschept slim de pass. Català draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Salnitri met een sublieme pass. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema passt de bal in één keer door. Català rent richting de bal. Català draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Cօle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou passt de bal in één keer door. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Català draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barrett rent richting de bal. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett begaat een overtreding. Barrett krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hoekema rent richting de bal. Hoekema passt de bal met de wreef. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Català draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Defoe onderschept slim de pass. El Rasheed is nu in balbezit. Met opzet legt Defoe zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Defoe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Defoe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. El Rasheed raakt geblesseerd tijdens het duel. El Rasheed met een snel genomen vrije trap. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Català schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Bullpit 0:7

88e minuut.
Saunders met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Català bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema rent richting de bal. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 81%, Bullpit 19%.
fotball fc - Bullpit 0:7