Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermondsey F.C. Scaffteam
3421 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 17.1
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gascoιgne is nu in balbezit. Vilanova verovert de bal door een tackle van achteren. Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 1:0

6e minuut.
Tritten passt de bal zonder na te denken. Paniga is nu in balbezit. Young legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paniga raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrast legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 2:0

9e minuut.
Birembaum passt de bal in één keer door. Tritten is nu in balbezit. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Vilanova is nu in balbezit. Vilanova geeft een lange en hoge pass. Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Edwards probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tritten geeft een hoge lob. Young heeft problemen om de bal te vangen. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 3:0

16e minuut.
Vilanova met een sublieme pass. Sambucetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Young de bal. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 4:0

16e minuut.
Godfrey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast onderschept slim de pass. Chrast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tritten probeert naar een medespeler te passen. Warhurst rent richting de bal. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Vilanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilanova geeft een lange en hoge pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chrast kopt de bal weg. Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Doeltrap. Adams trapt de bal weg. Tritten kopt de bal weg. Warhurst controleert de bal met de borst. Warhurst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 5:0

29e minuut.
Sambucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambucetti geeft een hoge lob. Daar is Warhurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 6:0

32e minuut.
Warhurst schiet op doel. Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft de bal voor. Klungelig pakt Edwards de bal. Paniga rent richting de bal. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Young trapt de bal weg. Edwards kopt de bal weg. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vilanova geeft een hoge lob. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fattore rent richting de bal. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 30%, Scaffteam 70%.
Bermondsey F.C. - Scaffteam 7:0

46e minuut.
Tritten probeert naar een medespeler te passen. Sambucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambucetti met een sublieme pass. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Henderson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edwards rent richting de bal. Edwards met een sublieme pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 8:0

58e minuut.
Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 9:0

60e minuut.
Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Bentley is nu in balbezit. Chrast onderschept slim de pass. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 10:0

61e minuut.
Godfrey probeert naar een medespeler te passen. Patel heeft problemen om de bal te vangen. Warhurst rent richting de bal. Warhurst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. Vilanova speelt de bal door. Edwards geeft een hoge lob. Chrast probeert de bal met de borst te controleren. Chrast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sambucetti met een sublieme pass. Paniga is nu in balbezit. Paniga geeft de bal voor. Warhurst rent richting de bal. Warhurst schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Chrast rent richting de bal. Warhurst rent richting de bal. Warhurst schiet op doel. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 11:0

67e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentley verovert de bal door een tackle van achteren. Bentley passt de bal in één keer door. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 12:0

70e minuut.
Klungelig pakt Tritten de bal. Tritten met een sublieme pass. Warhurst is nu in balbezit. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova passt de bal zonder na te denken. Francis geeft een lange en hoge pass. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Warhurst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chrast neemt zijn aanloop. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 13:0

79e minuut.
Gascoιgne rent richting de bal. Vilanova onderschept slim de pass. Warhurst rent richting de bal. Vilanova rent richting de bal. Vilanova geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Scaffteam 14:0

80e minuut.
Godfrey met een sublieme pass. Patel rent richting de bal. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast draait met de bal, schiet en ... Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Edwards geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sambucetti met de inworp. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Edwards kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fattore is nu in balbezit. Fattore geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chrast is nu in balbezit. Chrast geeft een hoge lob. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Henderson trapt de bal weg. Vilanova kopt de bal weg. Gascoιgne heeft problemen om de bal te vangen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 16%, Scaffteam 84%.
Bermondsey F.C. - Scaffteam 14:0