Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaffteam Bermondsey F.C.
Normal Tactiek 3421
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Paniga verovert de bal door een tackle van achteren. Paniga probeert naar een medespeler te passen. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ... Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:1

4e minuut.
Chrast is nu in balbezit. Young begaat een overtreding. Chrast is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tritten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:2

7e minuut.
Fattore is nu in balbezit. Sambucetti onderschept slim de pass. Sambucetti geeft een hoge lob. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chrast is nu in balbezit. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Young de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilanova zal de hoekschop nemen. Paniga heeft problemen om de bal te vangen. Paniga kopt de bal weg. Adams bokst de bal weg.

13e minuut.
Mee probeert naar een medespeler te passen. Maltız rent richting de bal. Maltız geeft een hoge lob. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:3

16e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst geeft de bal voor. Paniga rent richting de bal. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst passt de bal in één keer door. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vilanova onderschept slim de pass. Vilanova met een sublieme pass. Warhurst met een sublieme pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:4

24e minuut.
Henderson geeft de bal voor. Inworp. Vilanova met een snelle inworp. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga passt de bal met de wreef. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:5

29e minuut.
Warhurst speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Fattore de bal onder controle te krijgen. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ... Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards speelt de bal door. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:6

32e minuut.
Klungelig pakt Patel de bal. Godfrey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chrast. Chrast krijgt een gele kaart. Godfrey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bentley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batty is nu in balbezit. Vilanova begaat een overtreding. Vilanova krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Paniga is nu in balbezit. Chrast rent richting de bal. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga schiet op doel. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:7

43e minuut.
Vilanova speelt de bal door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast onderschept slim de pass. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Paniga is nu in balbezit. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 82%, Bermondsey F.C. 18%.
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:7

46e minuut.
Batty passt de bal in één keer door. Warhurst rent richting de bal. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilanova is nu in balbezit. Vilanova geeft de bal voor. Paniga rent richting de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ... Adams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:8

55e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards passt de bal met de wreef. Chrast is nu in balbezit. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards geeft een hoge lob. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gascoιgne met een sublieme pass. Tritten probeert de bal met de borst te controleren. Tritten speelt de bal door. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Chrast is nu in balbezit. Chrast passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Warhurst de bal. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:9

70e minuut.
Batty met een snelle inworp. Warhurst rent richting de bal. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Sambucetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paniga geeft de bal voor. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:10

73e minuut.
Godfrey passt de bal met de wreef. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards passt de bal zonder na te denken. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gascoιgne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoιgne passt de bal met de wreef. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Adams trapt de bal weg van het doel. Edwards kopt de bal weg. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel. Young probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambucetti onderschept slim de pass. Sambucetti met een sublieme pass. Edwards rent richting de bal. Edwards geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti passt de bal zonder na te denken. Paniga is nu in balbezit. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Birembaum heeft problemen om de bal te vangen. Birembaum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Henderson de bal. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Adams bokst de bal weg. Young heeft problemen om de bal te vangen. Paniga rent richting de bal. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:11

85e minuut.
Sambucetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paniga rent richting de bal. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga verovert de bal door een tackle van achteren. Paniga geeft de bal voor. Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:12

89e minuut.
Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascoιgne is nu in balbezit. Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Chrast krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 80%, Bermondsey F.C. 20%.
Scaffteam - Bermondsey F.C. 0:12