Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC FC Multiverse
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Angioni heeft problemen om de bal te vangen. Angioni passt de bal zonder na te denken. Hoddle is nu in balbezit. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Albrighton bokst de bal weg.

9e minuut.
Calvert-Lewin geeft een lange en hoge pass. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş onderschept slim de pass. Petriş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Calvert-Lewin verovert de bal door een tackle van achteren. Calvert-Lewin speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuła passt de bal in één keer door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 1:0

18e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Hoddle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zgrzęda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zgrzęda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Albrighton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 2:0

26e minuut.
Daar is Petriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła passt de bal met de wreef. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rosado geeft de bal voor. Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carteiro speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. Albrighton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Carteiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Milne de bal. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel. Zgrzęda probeert de bal aan de voet te houden. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 3:0

43e minuut.
Pogorzelec rent richting de bal. Angioni rent richting de bal. Angioni probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Albrighton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro geeft een hoge lob. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 4:0

45e minuut.
Mikuła kopt de bal weg. Carteiro is nu in balbezit. Zgrzęda is nu in balbezit. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 31%, FC Multiverse 69%.
SuDoku AFC - FC Multiverse 4:0

47e minuut.
Pogorzelec met de inworp. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro passt de bal met de wreef. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 5:0

52e minuut.
Winks kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Solskjær de bal onder controle te krijgen. Petriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petriş krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mikuła passt de bal met de wreef. Petriş rent richting de bal. Petriş geeft de bal voor. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Angioni met een sublieme pass. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 6:0

64e minuut.
Zgrzęda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dynda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rosado met een sublieme pass. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal met de wreef. Dynda rent richting de bal. Dynda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Calvert-Lewin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda is nu in balbezit. Dynda passt de bal met de wreef. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Shearer is nu in balbezit. Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Angioni speelt de bal door. Dynda is nu in balbezit. Dynda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 24%, FC Multiverse 76%.
SuDoku AFC - FC Multiverse 6:0