Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Multiverse SuDoku AFC
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 35.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Angioni met een sublieme pass. Mikuła speelt de bal door. Klungelig pakt Carteiro de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher met een sublieme pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Calvert-Lewin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayling komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda controleert de bal met de borst. Zgrzęda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:1

22e minuut.
Pogorzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelec geeft de bal voor. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel. Albrighton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:2

25e minuut.
Petriş is nu in balbezit. Petriş geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:3

29e minuut.
Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro passt de bal in één keer door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:4

31e minuut.
Albrighton met een harde bal richting middenveld. Shearer heeft problemen om de bal te vangen. Angioni met een sublieme pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:5

36e minuut.
Mikuła geeft de bal voor. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayling rent richting de bal. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:6

41e minuut.
Ayling geeft een hoge lob. Inworp. Petriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mikuła de bal. Mikuła geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Albrighton trapt de bal weg van het doel. Mikuła kopt de bal weg. Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Carteiro met een sublieme pass. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 69%, SuDoku AFC 31%.
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:6

47e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angioni speelt de bal door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:7

49e minuut.
Rosado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Angioni de bal. Angioni met een sublieme pass. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda haalt uit met een fantastische trap. Albrighton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Albrighton met een harde bal richting middenveld. Daar is Shearer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angioni probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Winks rent richting de bal. Winks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikuła met een snelle inworp. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoddle is nu in balbezit. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:8

59e minuut.
Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal met de wreef. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Petriş rent richting de bal. Potter begaat een overtreding. Petriş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petriş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:9

63e minuut.
Mikuła onderschept slim de pass. Mikuła passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:10

67e minuut.
Ayling geeft een lange en hoge pass. Petriş rent richting de bal. Shearer met een sublieme pass. Mikuła rent richting de bal. Mikuła geeft de bal voor. Albrighton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zgrzęda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:11

72e minuut.
Albrighton trapt de bal weg. Vandebroek kopt de bal weg. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. Ayling probeert de bal aan de voet te houden. Albrighton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:12

77e minuut.
Petriş kopt de bal weg. Vandebroek met een sublieme pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Albrighton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:13

80e minuut.
Albrighton met een harde bal richting middenveld. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal met de wreef. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandebroek is nu in balbezit. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:14

83e minuut.
Doeltrap. Albrighton trapt de bal weg. Angioni kopt de bal weg. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek met een sublieme pass. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 84%, SuDoku AFC 16%.
FC Multiverse - SuDoku AFC 0:14