Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC fotball fc
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Angioni kopt de bal weg. Zgrzęda probeert de bal met de borst te controleren. Cօle bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Dynda met de inworp. Carteiro is nu in balbezit. Anderson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Năstăsoiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - fotball fc 1:0

10e minuut.
Mikuła met de inworp. Năstăsoiu is nu in balbezit. Defoe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năstăsoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Năstăsoiu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - fotball fc 2:0

10e minuut.
Lloyd passt de bal met de wreef. Barrett is nu in balbezit. Barrett passt de bal in één keer door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd verovert de bal door een tackle van achteren. Lloyd probeert naar een medespeler te passen. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Anderson de bal. Angioni is nu in balbezit. Angioni passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carteiro is nu in balbezit. Carteiro passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu is nu in balbezit. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - fotball fc 3:0

24e minuut.
Mount geeft de bal voor. Inworp. Dynda met een snelle inworp. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Parker trapt de bal weg van het doel. Angioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilmot de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mount heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - fotball fc 4:0

27e minuut.
Lloyd met een sublieme pass. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu rent richting de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parker trapt de bal weg van het doel. Lloyd kopt de bal weg. Saunders is nu in balbezit. Saunders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Defoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - fotball fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 35%, fotball fc 65%.
SuDoku AFC - fotball fc 5:0

47e minuut.
Mikuła met een sublieme pass. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe passt de bal zonder na te denken. Angioni geeft een hoge lob. Zgrzęda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Anderson rent richting de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Anderson begaat een overtreding. Năstăsoiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Năstăsoiu kan niet meer verder spelen. Calvo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro met een sublieme pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Barrett is nu in balbezit. Dynda onderschept slim de pass. Dynda speelt de bal door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Parker niet meer kan verder spelen. Pearson komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Angioni geeft een hoge lob. Pearson probeert naar een medespeler te passen. Angioni speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Pearson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 16%, fotball fc 84%.
SuDoku AFC - fotball fc 5:0