Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaffteam Armitage Shanks
Normal Tactiek firsttry
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elliott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınordu geeft een lange en hoge pass. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:1

13e minuut.
Martínez Ugarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Visbal komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Visbal onderschept slim de pass. Visbal probeert naar een medespeler te passen. Olías is nu in balbezit. Altınordu rent richting de bal. Altınordu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bentley rent richting de bal. Cresswell verovert de bal door een tackle van achteren. Cresswell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olías de bal. Olías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel onderschept slim de pass. Patel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Godfrey de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap. Dieci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams met een sublieme pass. Olías is nu in balbezit. Olías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cresswell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bentley is nu in balbezit. Altınordu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınordu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mee is nu in balbezit. Mee geeft de bal voor. Patel krijgt zijn hoofd ertegen. Mee is nu in balbezit. Mee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Olías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olías met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Klungelig pakt Olías de bal. Olías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:2

34e minuut.
Godfrey rent richting de bal. Godfrey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bentley de bal. Olías is nu in balbezit. Olías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:3

37e minuut.
Olszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams geeft de bal voor. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Altınordu rent richting de bal. Altınordu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Olszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bentley. Olszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radziwon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olszewski neemt de hoekschop. Olías krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fattore rent richting de bal. Cresswell verovert de bal door een tackle van achteren. Cresswell met een sublieme pass. Altınordu rent richting de bal. Altınordu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 67%, Armitage Shanks 33%.
Scaffteam - Armitage Shanks 0:3

50e minuut.
Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu verovert de bal door een tackle van achteren. Gascoιgne bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu verovert de bal door een tackle van achteren. Altınordu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cresswell probeert naar een medespeler te passen. Visbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal passt de bal zonder na te denken. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:4

62e minuut.
Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu onderschept slim de pass. Olías is nu in balbezit. Olías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías is nu in balbezit. Olías haalt uit met een fantastische trap. Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:5

67e minuut.
Batty geeft een hoge lob. Godfrey krijgt zijn hoofd ertegen. Kurdiukas probeert de bal aan de voet te houden. Mee is nu in balbezit. Mee schiet op doel. Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Visbal met een snelle inworp. Altınordu rent richting de bal. Altınordu schiet op doel. Young probeert de bal aan de voet te houden. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olías is nu in balbezit. Olías haalt uit met een fantastische trap. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:6

79e minuut.
Kurdiukas geeft een hoge lob. Altınordu kopt de bal weg. Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olías rent richting de bal. Olías draait met de bal, schiet en ... Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Olszewski rent richting de bal. Batty rent richting de bal. Olszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszewski geeft een lange en hoge pass. Olías maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - Armitage Shanks 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 69%, Armitage Shanks 31%.
Scaffteam - Armitage Shanks 0:7