Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silverback FC Bermondsey F.C.
Normal Tactiek 3421
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 42.6
poor Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Edwards passt de bal zonder na te denken. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal met de wreef. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:1

11e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards passt de bal zonder na te denken. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:2

12e minuut.
Warhurst passt de bal in één keer door. Rοoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst onderschept slim de pass. Warhurst geeft een hoge lob. Chrast krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Tritten passt de bal in één keer door. Chrast rent richting de bal. Warhurst rent richting de bal. Warhurst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Merѕon kopt de bal weg. Klungelig pakt Cοle de bal. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti probeert naar een medespeler te passen. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel. Adams bokst de bal weg.

21e minuut.
Tritten kopt de bal weg. Merѕon probeert de bal met de borst te controleren. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paniga rent richting de bal. Paniga speelt de bal door. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:3

25e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hunter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga verovert de bal door een tackle van achteren. Paniga passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:4

34e minuut.
Dier passt de bal in één keer door. Merѕon rent richting de bal. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:5

44e minuut.
Chrast passt de bal in één keer door. Sambucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambucetti geeft een hoge lob. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverback FC 87%, Bermondsey F.C. 13%.
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:6

47e minuut.
Vilanova speelt de bal door. Chrast is nu in balbezit. Chrast passt de bal met de wreef. Paniga rent richting de bal. Paniga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tritten rent richting de bal. Tritten geeft een hoge lob. Rοoney is nu in balbezit. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Adams trapt de bal weg. Warhurst kopt de bal weg. Merѕon heeft problemen om de bal te vangen. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Dier de bal. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten speelt de bal door. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:7

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sambucetti zal de hoekschop nemen. Cοle kopt de bal weg. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adams met een harde bal richting middenveld. Sambucetti kopt de bal weg. Paniga is nu in balbezit. Paniga draait met de bal, schiet en ... Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Warhurst geeft een hoge lob. Chrast probeert de bal aan de voet te houden. Hunter speelt de bal door. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:8

62e minuut.
Edwards speelt de bal door. Paniga rent richting de bal. Paniga geeft een lange en hoge pass. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Warhurst rent richting de bal. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti geeft de bal voor. Chrast maakt een snoekduik en kopt de bal. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Edwards onderschept slim de pass. Edwards geeft een hoge lob. Chrast maakt een snoekduik en kopt de bal. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:9

76e minuut.
Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Chrast rent richting de bal. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Warhurst geeft de bal voor. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Paniga met een sublieme pass. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cοle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Merѕon de bal onder controle te krijgen. Tritten speelt de bal door. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adams niet meer kan verder spelen. Feɾdinand komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Feɾdinand trapt de bal weg. Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vilanova met de inworp. Tritten speelt de bal door. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dier kopt de bal weg. Edwards rent richting de bal. Edwards passt de bal met de wreef. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Warhurst rent richting de bal. Warhurst passt de bal in één keer door. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... Feɾdinand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:10

90e minuut.
Paniga is nu in balbezit. Paniga passt de bal zonder na te denken. Merѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast onderschept slim de pass. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverback FC 93%, Bermondsey F.C. 7%.
Silverback FC - Bermondsey F.C. 0:10