Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermondsey F.C. Silverback FC
3421 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Warhurst passt de bal in één keer door. Maltız rent richting de bal. Maltız geeft de bal voor. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Klungelig pakt Warhurst de bal. Rοoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rοoney probeert naar een medespeler te passen. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 1:0

5e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst met een sublieme pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Feɾdinand probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Hunter de bal. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Sambucetti verovert de bal door een tackle van achteren. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tritten verovert de bal door een tackle van achteren. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft de bal voor. Chrast maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vilanova passt de bal in één keer door. Sambucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambucetti speelt de bal door. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Birembaum probeert naar een medespeler te passen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanson geeft de bal voor. Paniga rent richting de bal. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Merѕon de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sambucetti neemt de hoekschop. Chrast springt en kopt de bal. Feɾdinand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 2:0

25e minuut.
Vilanova met een sublieme pass. Warhurst rent richting de bal. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 3:0

34e minuut.
Paniga is nu in balbezit. Sambucetti rent richting de bal. Sambucetti geeft een hoge lob. Chrast krijgt zijn hoofd ertegen. Warhurst springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 4:0

40e minuut.
Warhurst draait met de bal, schiet en ... Feɾdinand probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Feɾdinand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 5:0

41e minuut.
Hunter passt de bal zonder na te denken. Merѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Merѕon met een sublieme pass. Chrast heeft problemen om de bal te vangen. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 6:0

43e minuut.
Francis passt de bal in één keer door. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chrast rent richting de bal. Cοle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chrast is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrast legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Feɾdinand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 29%, Silverback FC 71%.
Bermondsey F.C. - Silverback FC 7:0

46e minuut.
Francis met de inworp. Vilanova met een sublieme pass. Cοle probeert naar een medespeler te passen. Paniga rent richting de bal. Paniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Warhurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paniga de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ... Cοle probeert de bal aan de voet te houden. Feɾdinand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rοoney rent richting de bal. Chrast onderschept slim de pass. Warhurst is nu in balbezit. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 8:0

52e minuut.
Sambucetti speelt de bal door. Paniga probeert de bal met de borst te controleren. Hunter is nu in balbezit. Paniga verovert de bal door een tackle van achteren. Hanson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 9:0

58e minuut.
Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga geeft de bal voor. Daar is Cοle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 10:0

61e minuut.
Tritten geeft een lange en hoge pass. Paniga kopt de bal weg. Cοle heeft problemen om de bal te vangen. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vilanova met een sublieme pass. Hanson is nu in balbezit. Rοoney is nu in balbezit. Hanson verovert de bal door een tackle van achteren. Hanson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sambucetti speelt de bal door. Hanson is nu in balbezit. Hanson geeft een hoge lob. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 11:0

88e minuut.
Vilanova geeft de bal voor. Tritten speelt de bal door. Warhurst geeft de bal voor. Paniga rent richting de bal. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - Silverback FC 12:0

89e minuut.
Daar is Bellingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst passt de bal met de wreef. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 34%, Silverback FC 66%.
Bermondsey F.C. - Silverback FC 12:0