Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Multiverse Bullpit
Normal Tactiek 123456
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 35.4
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Harrison heeft problemen om de bal te vangen. El Rasheed met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ioannou passt de bal met de wreef. Hoekema is nu in balbezit. Muñoz is nu in balbezit. Hoekema rent richting de bal. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salnitri met een sublieme pass. Ioannou rent richting de bal. Ioannou passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:1

15e minuut.
Ioannou passt de bal met de wreef. Muñoz rent richting de bal. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. Albrighton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:2

17e minuut.
Hristea is nu in balbezit. Hristea geeft een lange en hoge pass. Hoekema kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:3

25e minuut.
Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou geeft een lange en hoge pass. Harrison is nu in balbezit. Hoekema verovert de bal door een tackle van achteren. Hoekema draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ioannou onderschept slim de pass. Ioannou speelt de bal door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Hoddle probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Hoddle de bal. Winks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema onderschept slim de pass. Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:4

35e minuut.
El Rasheed geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg. Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoekema rent richting de bal. Hoekema schiet op doel. Albrighton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ioannou is nu in balbezit. Ioannou speelt de bal door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel. Albrighton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 74%, Bullpit 26%.
FC Multiverse - Bullpit 0:5

54e minuut.
Calvert-Lewin passt de bal in één keer door. Harrison probeert naar een medespeler te passen. Quadri probeert naar een medespeler te passen. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:6

57e minuut.
Ioannou geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoekema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bull begaat een overtreding. Bull krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Quadri geeft een lange en hoge pass. Muñoz rent richting de bal. Calvert-Lewin rent richting de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:7

76e minuut.
Shearer onderschept slim de pass. Shearer met een sublieme pass. Bull heeft problemen om de bal te vangen. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ... Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Milne is nu in balbezit. Milne geeft de bal voor. Kazan kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:8

82e minuut.
Winks rent richting de bal. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:9

84e minuut.
Quadri kopt de bal weg. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema passt de bal met de wreef. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Multiverse - Bullpit 0:10

89e minuut.
Winks speelt de bal door. Bull rent richting de bal. Salnitri probeert naar een medespeler te passen. Hoekema rent richting de bal. Hoekema schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Multiverse 71%, Bullpit 29%.
FC Multiverse - Bullpit 0:10