Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armitage Shanks fotball fc
firsttry Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Ţugurlan geeft de bal voor. Olszewski rent richting de bal. Olszewski passt de bal zonder na te denken. Olías rent richting de bal. Olías draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Olías heeft problemen om de bal te vangen. Mardan rent richting de bal. Olías is nu in balbezit. Olías haalt uit met een fantastische trap. Wilmot probeert de bal aan de voet te houden. Parker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 1:0

20e minuut.
Olszewski passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 2:0

27e minuut.
Cresswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresswell passt de bal met de wreef. Daar is Olías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dieci trapt de bal weg van het doel. Defoe is nu in balbezit. Mardan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mardan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armitage Shanks 44%, fotball fc 56%.
Armitage Shanks - fotball fc 2:0

46e minuut.
Cresswell onderschept slim de pass. Cresswell geeft een hoge lob. Cօle rent richting de bal. Mardan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan draait met de bal, schiet en ... Parker bokst de bal weg. Olías is nu in balbezit. Olías draait met de bal, schiet en ... Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 3:0

53e minuut.
Cresswell kopt de bal weg. Mount heeft problemen om de bal te vangen. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ... Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 4:0

56e minuut.
Barrett rent richting de bal. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Bull met een sublieme pass. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 5:0

62e minuut.
Cresswell is nu in balbezit. Cresswell probeert naar een medespeler te passen. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ... Parker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Loftus-Cheek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loftus-Cheek met een snelle inworp. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saunders rent richting de bal. Kurdiukas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurdiukas krijgt een gele kaart. Saunders raakt geblesseerd tijdens het duel. Saunders neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Olías speelt de bal door. Mardan rent richting de bal. Adams met een sublieme pass. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 6:0

72e minuut.
Adams speelt de bal door. Olías is nu in balbezit. Olías passt de bal met de wreef. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cresswell is nu in balbezit. Cresswell speelt de bal door. Olías rent richting de bal. Olías draait met de bal, schiet en ... Parker probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mardan passt de bal in één keer door. Mount rent richting de bal. Olías onderschept slim de pass. Olías haalt uit met een fantastische trap. Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armitage Shanks - fotball fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armitage Shanks 41%, fotball fc 59%.
Armitage Shanks - fotball fc 7:0