Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fotball fc Armitage Shanks
Normal Tactiek firsttry
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 36.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Adams is nu in balbezit. Bull geeft een hoge lob. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ... Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Armitage Shanks 0:1

12e minuut.
Daar is Bull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bull probeert naar een medespeler te passen. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías schiet op doel. Mount probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bull zal de hoekschop nemen. Adams krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elliott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bull geeft een hoge lob. Olías krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd met een sublieme pass. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dieci bokst de bal weg.

30e minuut.
Anderson rent richting de bal. Adams is nu in balbezit. Adams speelt de bal door. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Armitage Shanks 0:2

31e minuut.
Lloyd met een sublieme pass. Klungelig pakt Saunders de bal. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ... Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cօle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olszewski met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Loftus-Cheek neemt de hoekschop. Kurdiukas heeft problemen om de bal te vangen. Saunders rent richting de bal. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Dieci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - Armitage Shanks 1:2

41e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams probeert naar een medespeler te passen. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 59%, Armitage Shanks 41%.
fotball fc - Armitage Shanks 1:2

49e minuut.
Bull geeft de bal voor. Adams met een sublieme pass. Klungelig pakt Mount de bal. Mardan rent richting de bal. Mardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cresswell probeert naar een medespeler te passen. Mardan heeft problemen om de bal te vangen. Mardan passt de bal met de wreef. Olías rent richting de bal. Olías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurdiukas de bal onder controle te krijgen. Saunders rent richting de bal. Ţugurlan is nu in balbezit. Saunders onderschept slim de pass. Saunders schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Loftus-Cheek kopt de bal weg. Radziwon geeft de bal voor. Wilmot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olías rent richting de bal. Olías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Olías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altınordu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Olszewski kopt de bal weg. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan passt de bal zonder na te denken. Altınordu rent richting de bal. Altınordu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 60%, Armitage Shanks 40%.
fotball fc - Armitage Shanks 1:2