Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC Scaffteam
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Godfrey rent richting de bal. Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal zonder na te denken. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Angioni geeft de bal voor. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Patel heeft problemen om de bal te vangen. Angioni met een sublieme pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Dynda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 1:0

11e minuut.
Mikuła speelt de bal door. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro passt de bal in één keer door. Dynda is nu in balbezit. Dynda schiet op doel. Adams bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 2:0

15e minuut.
Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek speelt de bal door. Daar is Dynda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adams trapt de bal weg van het doel. Năstăsoiu kopt de bal weg. Daar is Dynda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła geeft de bal voor. Henderson controleert de bal met de borst. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Rosado met een sublieme pass. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek met een sublieme pass. Dynda rent richting de bal. Dynda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 3:0

27e minuut.
Henderson geeft een hoge lob. Petriş kopt de bal weg. Klungelig pakt Bentley de bal. Mikuła rent richting de bal. Mikuła geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Năstăsoiu schiet op doel. Dynda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Dynda rent richting de bal. Dynda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu rent richting de bal. Dynda is nu in balbezit. Dynda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek speelt de bal door. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro rent richting de bal. Carteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 4:0

44e minuut.
Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 31%, Scaffteam 69%.
SuDoku AFC - Scaffteam 5:0

50e minuut.
Pogorzelec met een sublieme pass. Vandebroek geeft een hoge lob. Young heeft problemen om de bal te vangen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Adams trapt de bal weg van het doel. Năstăsoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Carteiro de bal. Dynda rent richting de bal. Dynda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 6:0

53e minuut.
Adıtemiz passt de bal zonder na te denken. Bentley is nu in balbezit. Bentley met een sublieme pass. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Carteiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mikuła de bal. Mikuła met een sublieme pass. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dynda de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vandebroek met een sublieme pass. Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal in één keer door. Dynda is nu in balbezit. Dynda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 7:0

68e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek passt de bal in één keer door. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 8:0

78e minuut.
Dynda speelt de bal door. Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Patel rent richting de bal. Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Angioni passt de bal zonder na te denken. Dynda is nu in balbezit. Dynda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 9:0

83e minuut.
Gascoιgne is nu in balbezit. Petriş rent richting de bal. Petriş geeft de bal voor. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Năstăsoiu met een sublieme pass. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro haalt uit met een fantastische trap. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Scaffteam 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 23%, Scaffteam 77%.
SuDoku AFC - Scaffteam 10:0