Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaffteam SuDoku AFC
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Pogorzelec de bal onder controle te krijgen. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:1

6e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. Carteiro kopt de bal weg. Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:2

8e minuut.
Carteiro met een sublieme pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards begaat een overtreding. Vandebroek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vandebroek kan niet meer verder spelen. Dynda komt het veld opgelopen. Pogorzelec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Angioni probeert naar een medespeler te passen. Fattore heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu speelt de bal door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Rosado de bal. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz geeft een hoge lob. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Adams probeert naar een medespeler te passen. Petriş kopt de bal weg. Klungelig pakt Bentley de bal. Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft de bal voor. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:3

25e minuut.
Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson rent richting de bal. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Carteiro geeft een lange en hoge pass. Gascoιgne onderschept slim de pass. Mikuła kopt de bal weg. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:4

38e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Fattore verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dynda zal de hoekschop nemen. Zgrzęda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:5

42e minuut.
Angioni speelt de bal door. Godfrey probeert de bal aan de voet te houden. Carteiro met een sublieme pass. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 76%, SuDoku AFC 24%.
Scaffteam - SuDoku AFC 0:5

48e minuut.
Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Angioni is nu in balbezit. Bentley met een sublieme pass. Angioni is nu in balbezit. Angioni geeft de bal voor. Zgrzęda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:6

53e minuut.
Patel passt de bal zonder na te denken. Fattore heeft problemen om de bal te vangen. Fattore passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:7

55e minuut.
Daar is Dynda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda geeft de bal voor. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal met de wreef. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:8

58e minuut.
Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:9

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikuła met een snelle inworp. Năstăsoiu speelt de bal door. Daar is Angioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angioni geeft een hoge lob. Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:10

65e minuut.
Pogorzelec met een sublieme pass. Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Adams bokst de bal weg. Carteiro rent richting de bal. Carteiro haalt uit met een fantastische trap. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Carteiro rent richting de bal. Carteiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Young de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dynda zal de hoekschop nemen. Adams bokst de bal weg.

69e minuut.
Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro passt de bal met de wreef. Patel is nu in balbezit. Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Angioni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda passt de bal in één keer door. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Carteiro onderschept slim de pass. Carteiro passt de bal met de wreef. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal met de wreef. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu schiet op doel. Adams bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:11

85e minuut.
Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado geeft een lange en hoge pass. Mikuła is nu in balbezit. Daar is Mikuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuła speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaffteam - SuDoku AFC 0:12

88e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal zonder na te denken. Mikuła met een sublieme pass. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 80%, SuDoku AFC 20%.
Scaffteam - SuDoku AFC 0:12