Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bullpit Silverback FC
123456 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hunter rent richting de bal. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed geeft de bal voor. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - Silverback FC 1:0

7e minuut.
Merѕon geeft de bal voor. Hristea geeft een lange en hoge pass. Cοle heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - Silverback FC 2:0

14e minuut.
Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Merѕon rent richting de bal. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ioannou de bal. Ioannou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - Silverback FC 3:0

39e minuut.
Cօle is nu in balbezit. Cօle speelt de bal door. Hoekema rent richting de bal. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - Silverback FC 4:0

43e minuut.
Ioannou rent richting de bal. Ioannou geeft een lange en hoge pass. Hoekema kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bullpit 28%, Silverback FC 72%.
Bullpit - Silverback FC 4:0

47e minuut.
Abella geeft een hoge lob. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Salnitri kopt de bal weg. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
El Rasheed passt de bal met de wreef. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ioannou speelt de bal door. Salnitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Salnitri passt de bal met de wreef. Hoekema rent richting de bal. Hoekema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - Silverback FC 5:0

53e minuut.
Salnitri probeert naar een medespeler te passen. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou passt de bal in één keer door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Adams trapt de bal weg. Rοoney heeft problemen om de bal te vangen. Ioannou met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
El Rasheed speelt de bal door. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou passt de bal zonder na te denken. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoekema draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed geeft een hoge lob. Hoekema is nu in balbezit. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou passt de bal zonder na te denken. Salnitri heeft problemen om de bal te vangen. Salnitri met een sublieme pass. Hoekema probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bullpit 29%, Silverback FC 71%.
Bullpit - Silverback FC 5:0